Geri döndür, dünyayı güldür!


Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Denizcilik Lisesi ve Dr. Kamil Tarhan İlkokulu ortaklığında atık malzemelerden tasarlanan ürünlerin sergilendiği “Geri Döndür, Dünyayı Güldür” etkinliği tamamlandı.

 

Tarih : 24 Haziran 2022 Cuma 12:10

Etkinlik kapsamında Mersin Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölümü Öğr. Gör. Yıldız Allahverdi, Duvar Resmi Atölyesi Öğr. Gör. Juhan Botella Lucas, Serbest Malzeme Atölyesi öğrencileri ve Dr. Kamil Tarhan İlkokulu öğretmenlerinden Sevgi Altınışık, Mehmet Demir, İsmail Can Uzun,  Ömer Şili, kurum öğretmenleri ve Denizcilik Lisesi öğrencilerinin hazırlamış olduğu atık malzemelerden tasarlanan ürünler, okul bahçesinde sergilendi. Sergi, Güzel Sanatlar Fakültesi Resim Bölüm Başkanı Prof. Nurseren Tor, Yenişehir İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Ziver Deniz, Mustafa Anteplioğlu, İlçe Koordinatörü Sami Doğdu ve 2500 kişinin katılımıyla gerçekleştirildi. Etkinlik sonrası Dr. Kamil Tarhan İlkokulu yönetici ve öğretmenleri tarafından, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Ayşe Yüce ve katılımcı akademisyenlere plaket takdimi yapıldı ve 2022-2023 eğitim öğretim döneminde yapılacak etkinliklerle ilgili ön değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA