Türk Halk Müziği Öğretmenler Korosu konser verdi


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Hüseyin Polat Özel Eğitim Okulu’nun yıl sonu etkinliği çerçevesinde düzenlediği, Türk Halk Müziği Öğretmenler Korosu konserine katıldı.

 

Tarih : 21 Haziran 2022 Salı 11:05

Yenişehir Atatürk Kültür Merkezi’nde Okul Müdürü Uğurcan Göçer’in yönetiminde, 35 öğretmenden oluşan koronun icra ettiği konsere, Vali Ali Hamza Pehlivan’ın yanı sıra Yenişehir Kaymakamı Mustafa Kılıç, Milli Eğitim Müdürü Adem Koca, müdür yardımcıları, öğretmenler, öğrenciler ve veliler katıldı. Konserde konuşan Vali Pehlivan, öğretmenlerin davetine icabet etmekten memnuniyet ve mutluluk duyduğunu belirterek, etkinlikte emeği geçen idareci ve öğretmenleri tebrik etti. İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca ise, "Kıymetli öğretmenlerimizin 2021-2022 eğitim öğretim ders yılını böyle neşeyle, coşkuyla tamamlamaları bizlere mutluluk veriyor. İkincisi düzenlenen bu güzel konsere katılmaktan ve Valimizi burada ağırlamaktan şeref duyuyorum. Emeği geçen tüm meslektaşlarıma en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum. Neşeniz, sesiniz, güzel yüreğiniz daim olsun” dedi. Konserde Müdür Koca da öğretmenler korosuna katılarak bazı türkülere bir süre eşlik etti. Pehlivan, program sonunda öğretmenlerin oluşturduğu koro ve öğrencilerle günün anısına fotoğraf çektirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA