Mustafa Celeli, Mersinli sevenleriyle buluştu


Sayapark Alışveriş Merkezi, 23 Nisan’da başlattığı 100Bin Gülücük sosyal sorumluluk projesinin finalini açık hava meydanında Mustafa Ceceli konseri ile gerçekleştirdi.

 

Tarih : 20 Haziran 2022 Pazartesi 10:39

Mersin’in Kurtuluşu’nun 100. yılında 100 bin çocuğa ulaşma hedefi ile 100Bin Gülücük sosyal sorumluluk projesini hayata geçiren Sayapark, tüm Mersin halkının ve Türkiye’nin çeşitli illerinin de desteğini aldığı bu süreçte dezavantajlı bölgelerde yaşayan çocuklara kitap ve oyuncak desteği sağlayıp çocukları ilk kez deneyimledikleri etkinliklerle buluşturdu. Projenin final gününde sahne alan Mustafa Ceceli, gerçekleştirmiş olduğu 100Bin Gülücük projesi için Sayapark’a teşekkür edip, konserini dinlemeye gelen sevenlerini kitap ile oyuncak desteğine çağırdı. Sayapark açık hava meydan’nı dolduran binlerce ziyaretçiye unutulmaz bir akşam yaşatan Ceceli, sevenlerini sevilen şarkılarıyla coşturdu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA