Teknopanel, ‘Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2021’de yer aldı


Türkiye İhracatçılar Meclisi "Türkiye’nin İlk 1000 İhracatçısı 2021" araştırmasının sonuçları açıklandı. Teknopanel, ilk 1000 firma arasındaki yerini alırken, Teknopanel Yurt Dışı Yatırımlar ve İhracat Müdürü Özgür Devrim Çakır, TİM’in yeni başkanı Mustafa Gültepe’yi tebrik etti.

 

Tarih : 15 Haziran 2022 Çarşamba 10:23

 Mersin, Sakarya, İzmir ve İstanbul’da yer alan 4 fabrikası ve 480 çalışanıyla 5 kıtadaki 102 ülkeye sandviç panel ve EPS ürünlerinin satış ve pazarlama faaliyetlerini sürdüren Teknopanel başarılarına bir yenisini daha ekledi. Geçtiğimiz günlerde açıklanan ‘İSO Birinci 500’ listesinde yerini alan Teknopanel, Türkiye İhracatçılar Meclisi "Türkiye'nin İlk 1000 İhracatçısı 2021" araştırmasında en çok sandviç panel ihracatı yapan firma olarak listeye girme başarısını gösterdi. Törene Teknopanel Yurt Dışı Yatırımlar ve İhracat Müdürü Özgür Devrim Çakır katılırken, yeni başkan Mustafa Gültepe’yi tebrik ederek görev sürecinde başarılar diledi. Araştırmaya göre, yerli firmalar ilk 1.000'in yüzde 80'ini oluştururken, bu firmalar, ilk 1.000'in toplam ihracatının yüzde 63'ünü gerçekleştirdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA