Sandıkları terk etmeyeceğiz!


Partisinin Toroslar İlçesi Sandık Görevlileri Toplantısı’nda konuşan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, seçim gecesi resmi sonuçlar açıklanana kadar sandıkları terk etmeyeceklerinin altını çizerek, “Erken ya da zamanında en geç bu seçim yapılacak ve sandık milletin önüne gelecek. Sandık milletin önüne geldiğin de resmi sonuçlar açıklanana kadar sandıkların başında ayrılmayacağız. Sandık güvenliğini hep birlikte sağlayacağız. Sandıktan çıkan her bir oy namusumuzdur. Bunun içim il ve ilçe örgütlerimiz hazır” dedi.

 

Tarih : 13 Haziran 2022 Pazartesi 15:22

Hüseyin KIRKGÖZ

Cumhuriyet Halk Partisi Mersin İl Başkanlığı Toroslar İlçesi Sandık Görevlileri Toplantısı’nı gerçekleştirdi. Toplantıya; CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay, Toroslar İlçe Başkanı Cumali Taşkın, CHP Mersin İl Gençlik Kolları Başkanı Alkım Sümer ve partililer katıldı.

ANTMEN: “EKONOMİYİ VE ADALETİ BİTİRDİLER”

Toplantıda konuşan CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen, “Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük ekonomik, hükümet ve yönetim kriziyle karşı karşıyadır. Ekonomik kriz artık içinden çıkılmaz bir hal almıştır. Çiftçi üretemiyor. Çiftçi traktörünü evinin önüne kilitlemiş çünkü deposuna mazot koyup çalıştıramıyor. Çiftçi üretemezse Türkiye aç kalır. Çiftçi üretemezse bizim yarınımız olmaz, geleceğimiz olmaz. Artık ne üretici ekebiliyor, ne de tüketici bu ürünleri alabiliyor. Türkiye’de ekonomi büyüdü diyorlar ama yoksulluk arttı. Eskiden yokluk vardı ama cebimizde paramız vardı. Her şey var ama alım gücümüz yok. Eskiden paramız vardı ama mal yoktu. Ancak şuan mal var ama alım gücümüz yok. Yoksullar gıdaya ulaşamıyor. Bir torba ucuz şeker için insanlar kuyrukta birbirleriyle kavga ediyor. Bunu ancak CHP iktidarı değiştirebilir. Öte yandan ülkede adaleti de bitirdiler. Sarayın emrindeki yargı eliyle adaleti öldürdüler. Saray, adaleti kendine bağlayarak yok etti. Hiç merak etmeyin” ifadelerini kullandı.

“SANDIKLARI TERK ETMEYECEĞİZ”

Seçim gecesi resmi sonuçlar açıklanana kadar sandıkları terk etmeyeceklerinin altını çizen CHP’li Antmen, “Erken ya da zamanında en geç bu seçim yapılacak ve sandık milletin önüne gelecek. Sandık milletin önüne geldiğin de resmi sonuçlar açıklanana kadar sandıkların başında ayrılmayacağız. Sandık güvenliğini hep birlikte sağlayacağız. Sandıktan çıkan her bir oy namusumuzdur. Bunun içim il ve ilçe örgütlerimiz hazır. Türkiye’nin 81 ilinde biz seçime hazırız. Her il ve ilçede avukatlarımız, hukukçularımız hazır. CHP, Kuvayi Milliye’nin devamıdır. Bu ülkeye demokrasiyi getiren partidir CHP… Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. Yılında demokrasiyi bu ülkeye yeniden getireceğiz. Halkımız hiç korkmasın. Ne SADAT’tan ne de başka bir şeyden. Kimse korkmasın. Parti olarak en geç 1 yıl içinde iktidara geleceğiz. Haramilerin iktidarını hep birlikte yıkacağız” şeklinde konuştu.

GÖKÇEL: “HALKIMIZIN CEBİ VE TENCERELERİ BOŞ”

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel ise, “Ülkemizin saray iktidarı tarafından teslim alınmasına izin vermeyeceğiz. Emperyalistlerin ekonomik maşası tarafından teslim alınmasına asla rıza göstermeyeceğiz. Bugün halkımızın cebi ve tencereleri boş. Bunu kabul etmek mümkün değil. Hele açlık sınırının 6 bin TL olduğu yerde 4 bin 253 TL asgari ücretle geçinmeye çalışmayı asla kabul etmiyoruz. 20 yıldır ülkeyi yönetip, Cumhuriyetin kuruluş döneminde bile yaşanmayan insanların gıdaya ulaşamadığı bir dönemi yaşıyoruz. Bunu sokaklarda hissederek yaşıyoruz. Yargıya olan güven bitmiş durumda. Gençler iş bulamama kaygısıyla yurtdışına kaçıyor. Devletin hazinesi talan edilip, yurtdışına kaçırılıyor. Bunlara karşı koymak hepimizin görevi. Önümüzde bir seçim var. Ne kadar da yok deseler de o sandık sizlerin önüne gelecek. Ve şuna inanın. Sadece Mersin’i değil, tüm ülkeyi baştan sona dolaşıyoruz. Tüm vatandaşlarımız CHP’yi ve altılı masanın iktidara gelmesini bekliyor. Buna hazır olun. Sandık sorumlularımıza büyük görev düşüyor. Az kaldı, geliyor gelmekte olan. Bunu AK Parti de görüyor. Bu yüzden 6’lı masayı karıştırmak istiyorlar. Oyunlara ve kumpaslara gelmeyeceğiz. Ülkenin kurtuluş reçetesi CHP’nin parti programında hazır. Bunu kapı kapı dolaşıp herkese anlatacağız. Hepimizin görevi bu. Bizi cumhurbaşkanlığı adaylığı ile ilgili sıkıştırmak istiyorlar. CHP’nin her üyesi ve Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu potansiyel cumhurbaşkanı adayıdır, bu böyle biline” diye konuştu.

AKTAY: “KAOS YARATIP SEÇİME GİTMEMEYİ PLANLIYORLAR”

CHP Mersin İl Başkanı Adil Aktay da, “Örgüt olarak gücümüzü ve birliğimizi bir kez daha hissettiğimiz, sandık güvenliği adına çok önemli bilgiler paylaştığımız ve önlemler aldığımız verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Demokrasinin temel bir kuralı var; hükümetler gelir ve giderler… Eksik ve yanlış yaptıklarının hesabını millete verirler. Ancak demokrasi ve hukuk dışına çıkmış, suç örgütleriyle iç içe geçmiş hükümetler ise aynı zaman da yargıya da hesap verirler. O yüzden bu tür hükümet düzenlerinin devamı için her şeyi deneyebilirler. İşte önümüzdeki seçim bu yüzden çok ama çok önemli. Öyle hukuk dışı işler yaptılar ki iktidarı bırakmamak için her şeyi yapacaklar ve hevesleri kursağında kalacak. Bize çok büyük görevler düşüyor. Çok dikkatli ve özenli olmamız gereken bir süreç olacak. Hukuktan demokrasiden bir milim sapmayacağız. Cesaret ve kararlılıkla mücadelemize devam edeceğiz. Ülkede kaos yaratıp seçime gitmemeyi planlıyorlar. Toplumun her kesimini birbirine düşürmeyi hedefliyorlar. İnanç ve etnik kimlik üzerinden sürekli gerilim üretmeyi hedefliyorlar. Dış politikada da yapay gerginlikler peşindeler. Bu tuzağa düşmeyelim. Tüm oyunlarını ve planlarını biliyoruz. Biz onların değil, halkın gündemiyle ilgileniyoruz” dedi.

“HER OLASILIK ÜZERİNDE HASSASİYETLE DURUYORUZ”

İl ve ilçe örgütleri olarak seçime hazır olduklarının altını çizen Aktay, “Yaratmak istedikleri kaosun içine bu ülkeyi sokmalarına izin vermeyeceğiz. Hep birlikte göreceğiz, devrilip gidecekler. Milletin oyu ve iradesiyle devrilip gidecekler. Bunu hep birlikte sağlayacağız. Sandık görevlilerimize büyük sorumluluklar düşüyor. Sandık ve seçmen güvenliği konusu çok önemli. Çok detaylı bir hazırlık söz konusu. Mühürsüz oylara ve seçmen kütüğünde olmayanların oraya kaydettirilmesi olayına dikkat edilmesi lazım. Her olasılık üzerinde hassasiyetle duruyoruz. Herkesin içi rahat olsun ama teyakkuzda olmayı unutmasın. Sandığa sahip çıkacak bir yapılanma kuruyoruz. Bu yapılanma içerisinde tek tek hepimizi çok önemli görevler bekliyor. Hem hazırlıkta hem de teyakkuzda olacağız. Özellikle seçmen listeleri konusunda çok hassas olacağız. Seçmen sayısındaki şüpheli durumlar karşısında uyanık olmalıyız. Haneleri tek tek gezip seçmen sayılarını not alıyoruz. Seçmen sağlığı açısından bu çok önemli. Kadın kolları ile gençlik kollarına da burada çok büyük iş düşüyor. Seçime kadar gidilmedik hane kalmamalı. Güncellenen seçmen sayıları takip edilmeli. Aynı zamanda TC Vatandaşı verilen yabancı uyrukluların da takibi çok ama çok önemli. Anormal sayıda seçmen kaydı yapılan haneler hemen işaretlenecek. Vefat eden ancak seçmen listesinde yer alanlarla ilgili de dikkatli olunmalı. Bu son bir ayda yapılacak iş değil. Bu çalışmalar sürüyor ama daha da hızlandırılmalı” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA