Voleybolda son kategori maçları başladı


Mersin Yenişehir Belediyesi ve Türkiye Voleybol Federasyonu(TVF) iş birliğiyle Yenişehir Belediyesi CNR EXPO Fuar Merkezinde düzenlenen Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası’nda son kategori maçları başladı.

 

Tarih : 10 Haziran 2022 Cuma 12:07

Yenişehir Belediyesi ev sahipliğinde bu yıl Mersin’de düzenlenen ve 160 takımla 4 bin 500 sporcunun mücadele ettiği Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası heyecanı kaldığı yerden devam ediyor. Yıldızlar, Midi Kızlar ve Küçük Erkekler kategorisinde müsabakaların sona ermesinden sonra verilen bir haftalık aranın ardından Festival Voleybol’da Küçük Kızlar ve Midi Erkekler maçları başladı. Aynı anda 8 maçın oynandığı Festival Voleybol’da maç programı günlük olarak Yenişehir Belediyesinin sosyal medya hesaplarından da duyuruluyor. Sporseverler tüm maçları ücretsiz izleyerek, voleybol heyecanına ortak olabilecek. Festival Voleybol Altyapılar Türkiye Şampiyonası 16 Haziran’da oynanacak final maçlarıyla sona erecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA