Kurulacak her fabrika, ekonomiye katkı sağlar


Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan, Silifke Müteşebbis Heyet toplantısında, “Burada atacağımız her adım, kuracağımız her fabrika, üreteceğimiz her ürün, istihdam edeceğimiz her insan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak anlamına gelmektedir” dedi.

 

Tarih : 9 Haziran 2022 Perşembe 16:53

Mersin Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, Silifke Organize Sanayi Bölgesi (Silifke OSB) Müteşebbis Heyet haziran ayı toplantısı, Vali Ali Hamza Pehlivan başkanlığında gerçekleştirildi. Silifke OSB idari binasında yapılan Müteşebbis Heyet toplantısı öncesinde idari bina bünyesindeki konferans salonunda incelemelerde bulunan Vali Pehlivan, daha sonra OSB Mesleki Eğitim Merkezi İrtibat Bürosuna geçerek görevlilerden bilgiler aldı. Vali Pehlivan, incelemelerinin ardından toplantıya geçti. Silifke OSB Müteşebbis Heyet toplantısına; Silifke Kaymakamı Abdullah Aslaner, Silifke Belediye Başkanı Sadık Altunok ve müteşebbis heyet üyeleri katıldı.

“KURACAĞIMIZ HER FABRİKA EKONOMİYE KATKI SAĞLAMAK ANLAMINA GELMEKTEDİR”

Vali Pehlivan, toplantıda yaptığı konuşmada, illerin gelişiminde sanayinin önemini vurguladı. Mersin ve Silifke’nin potansiyelini bildiklerini belirten Pehlivan, “Sanayi ve sanayi yatırımları çok büyük bir önem arz ediyor. Burada atacağımız her adım, kuracağımız her fabrika, üreteceğimiz her ürün, istihdam edeceğimiz her insan, ilimiz ve ülkemiz ekonomisine katkı sağlamak anlamına gelmektedir. Görev ve sorumluluklarımızın farkındayız. İlçemizi ve ilimizi hep birlikte, bütün enerjimizle daha ileriye taşıyacak adımlar atmak için var gücümüzle çalışmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. OSB'nin mevcut durumu, devam eden ve planlanan çalışmalar hakkında bilgi verilen toplantıda, geleceğe yönelik atılması planlanan adımlar hakkında görüş alışverişinde bulunuldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA