Fikir Otobüsü’nde ödül alacak projeler belirlendi


Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile TOBB Mersin Genç Girişimciler Kurulu tarafından 2015 yılında hayata geçirilen ve temel amacı bölgede girişimcilik farkındalığının artırılmasını sağlamak olan Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi İş Projeler Yarışmasında ilk 3’e giren projeler belirlendi.

 

Tarih : 9 Haziran 2022 Perşembe 16:49

Bu yıl 3.'sü düzenlenen yarışmaya Mersin ilinden 542 başvuru yapıldı ve jüri değerlendirmesi sonucu en iyi 33 proje yarı finale seçildi. Yarı final sunumlarının ardından finalde yarışacak 6 proje belirlendi. “Fikir yaşta değil baştadır” sloganıyla yola çıkan G3 Lise Forumu’nun ilk bölümündeki kapalı yuvarlak masa oturumunda 167 lise öğrencisi Türkiye’nin önde gelen girişimci iş insanları ve akademisyenleriyle bir araya gelerek proje ve iş fikirlerini paylaştı, mentörlük desteği aldı. Mersin ilindeki lise öğrenci ve öğretmenlerinin katılımına açık olarak gerçekleştirilen forumun ikinci bölümünde Prof. Dr. Erhan Erkut'un sunumunun ardından düzenlenen panelde G3 Forum Başkanı Gülden Yılmaz moderatörlüğünde Arda Helvacılar, Simay Dinç ve Berat İnci ile 21. yüzyılın yeni nesil girişimcileri konuşuldu. Fikir Otobüsü Liseler Arası Girişimcilik ve Yenilikçi İş Projeler yarışması finalinin yapıldığı programın son bölümünde Mersin Valisi Ali Hamza Pehlivan ve İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca'nın katılımlarıyla finale kalan 6 projenin sahibi öğrenciler, sunumlarını yaptı. Yapılan sunumların ardından, jüri değerlendirmesiyle dereceye giren ilk 3 proje belirlendi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA