Büyükşehir’den destek alan 573 öğrenci LGS’ye girdi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, LGS’ye giren öğrencilere ve sınav esnasında çocuklarını bekleyen ailelere okul önlerinde su ikram etti. Mezitli Merkez Ortaokulu önündeki dağıtımda ailelerle aynı heyecanı yaşadıklarını belirten Büyükşehir Belediyesi Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, “Çünkü 1 yıldır 7 ilçemizde 9 farklı eğitim kurumumuzda 573 öğrencimiz de bugünkü sınava hazırlandı” dedi.

 

Tarih : 6 Haziran 2022 Pazartesi 10:58

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi, öğrencilerin ve ailelerin sınav heyecanına ortak oldu. Okul önlerinde stant kuran Büyükşehir ekipleri, sınava giren öğrencilere ve sınav esnasında çocukların bekleyen ailelere su ikram etti. Mersin’de sıcak havaların etkisini göstermesiyle birlikte sınav esnasında çocuklarını gölgelik alanlarda beklemeye başlayan aileler Büyükşehir’in su ikramından memnun kaldı. Eğitim Hizmetleri Şube Müdürü Cem Karakuş, Mezitli Merkez Ortaokulu önündeki su dağıtımında yer alarak şunları söyledi; “Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığımıza bağlı Eğitim Hizmetleri Şube Müdürlüğü olarak bugün tüm ilçelerimizde belirlediğimiz okullarda LGS’ye girecek öğrencilerimize ve velilerimize su ikramında bulunuyoruz. Bizler de bugün velilerimizle beraber aynı heyecanı yaşıyoruz. Çünkü 1 yıldır 7 ilçemizde 9 farklı eğitim kurumumuzda 573 öğrencimiz de bugünkü sınava hazırlandı. 1 yıl iyi bir süreç yaşadığımızı düşünüyoruz. Öğrencilerimize hem duyuşsal alanda hem bilişsel alanda sınavlara hazırladık. Sınavdan sonra da umut ettiğimiz güzel başarıları elde edeceğimize inanıyoruz.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA