MHP’li Şimşek, “Mağduriyeti giderin”


Geçtiğimiz yıl Mersin’de yaşanan orman yangınlarında 107 vatandaşın evinin hasar gördüğünü hatırlatan MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “Hasar tespit çalışmaları sırasında Aydıncık merkez, Atatürk, Duruhan, Pembecik, Karaseki ve Yenikaş köylerinde 41 vatandaşımız; Silifke’nin Işıklı ve Yeşilovacık köylerinde 5 vatandaşımız hak sahipliği belgesi kazanmış ve bunlara ev yapılmasına karar verilmiştir; diğer vatandaşlarımız tapu sorunları ve miras meselesi yüzünden hak sahipliği kazanamamışlardır. Hak sahipliği kazanamayan bu vatandaşlarımıza da en azından başka bir yerden ev yaptırabilmeleri için nakdî destek sağlanmalı” dedi.

 

Tarih : 2 Haziran 2022 Perşembe 13:58

Konuyu meclis gündemine getiren MHP Mersin Milletvekili Baki Şimşek, “1Geçtiğimiz yıl Mersin’de yaşanan orman yangınlarında 107 vatandaşımızın evi yanmış, hasar görmüştür. Hasar tespit çalışmaları sırasında Aydıncık merkez, Atatürk, Duruhan, Pembecik, Karaseki ve Yenikaş köylerinde 41 vatandaşımız; Silifke’nin Işıklı ve Yeşilovacık köylerinde 5 vatandaşımız hak sahipliği belgesi kazanmış ve bunlara ev yapılmasına karar verilmiştir; diğer vatandaşlarımız tapu sorunları ve miras meselesi yüzünden hak sahipliği kazanamamışlardır. Yaz ayları boyunca, bu inşaatların bir an önce ihalesinin yapılarak vatandaşlarımıza kıştan önce bu evlerin teslim edilmesi temennimizdir. Bakanlığımız gerek İçişleri gerek Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği bugüne kadar birçok konuda vatandaşlarımızın yarasını sarmak için destek verdiler, verilen destekler için teşekkür ediyoruz. Hak sahipliği kazanamayan bu vatandaşlarımıza da en azından başka bir yerden ev yaptırabilmeleri için nakdî destek sağlanmalıdır” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA