Yılmaz: "Kılıçdaroğlu’nun ifadesi tam bir hezeyandır"


AK Parti Mersin Milletvekili Zeynep Gül Yılmaz, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik sözlerini kınadı.

 

Tarih : 27 Mayıs 2022 Cuma 10:36

TBMM Genel Kurulunda söz alan Yılmaz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun yalanlar üzerine kurguladığı nefret siyasetinin, milletin nezdinde karşılık bulamadığını söyledi. Kılıçdaroğlu'nun açıklamalarına tepki gösteren Yılmaz, “CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve ailesine yönelik sürdürdüğü iftira kampanyasını esefle kınıyorum. Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanımız için ‘kaçacak’ ifadesi kullanması tam bir hezeyandır. Aziz milletimiz 15 Temmuz hain darbe girişiminde kimin tanklara karşı milletiyle beraber direndiğini, kimin de tankların yol vermesiyle kaçtığını görmüştür” dedi. AK Parti’li Yılmaz, Kemal Kılıçdaroğlu’nun açıklamalarının kabul edilemez olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, milletin gönlünde müstesna bir yerde bulunduğunu ifade eden Yılmaz, şöyle devam etti: "FETÖ ağzıyla konuşan, FETÖ'nün kampanyasının parçası olan, Türkiye düşmanlarının propagandasını dillendiren Kılıçdaroğlu, yalan ve iftiralarla cumhurbaşkanlığı makamının itibarını zedelemeye çalışmaktadır. Cumhurbaşkanımız bayrağımız inmesin, ezanımız dinmesin, vatanımız bölünmesin, aziz milletimiz var olsun, devletimiz payidar olsun diye ömrünü vermiştir. Aziz milletimiz de Cumhurbaşkanımızı bağrına basmıştır. Kılıçdaroğlu'nun yalanlar üzerine kurguladığı nefret siyaseti, milletimiz nezdinde hiçbir zaman karşılık bulamayacaktır.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA