Miniklerden renkli sergi


Mersin’de Zeki Sabah İlköğretim Okulu’nda 3/L sınıfı öğrencileri trafikten sağlığa toplumsal duyarlılık gerektiren bir çok konuda aldıkları eğitim ile hazırladıkları maket ev ve robottan, hediyelik eşyalara kadar farklı alanlardaki ürünlerden oluşan sergi ile büyük beğeni topladı.

 

Tarih : 25 Mayıs 2022 Çarşamba 16:17

Mersin’in merkez Akdeniz ilçesinde bulunan Zeki Sabah İlköğretim Okulu’nda 3/L sınıfı öğrencileri renkli yıl sonu sergisi ile beğeni topladı. 
Öğretmen Gözde Canbar Kavacık gözetiminde hazırlanan sergide minik öğrencilerin el emeği göz uru birbirinden farklı ürünler sergilendi. Minik öğrencilerin bir yıl boyunca trafikten sağlığa toplumsal duyarlılık gerektiren bir çok konuda aldıkları eğitim ile hazırladıkları maket ev ve robottan, hediyelik eşyalara kadar farklı alanlardaki ürünler büyük beğeni topladı.  Çocukların el becerileri ve toplumsal farkındalıklarının geliştirilmesi adına bu tür aktivitelerin büyük önem taşıdığını belirten Öğretmen Gözde Canbar Kavacık, velilere de çocuklara verdikleri destek dolayı teşekkür ederek, sergiyi gezme çağrısı yaptı.
Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA