Türkiye Prömiyerini Mersinlilerle birlikte yapıyor


Mezitli Belediyesi 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında ünlü modacı Barbaros Şansal’ı muhteşem bir gösteride gençlerle buluşturacak. Barbaros Şansal’ın kendi hazırladığı anlatımlı kartografiden oluşan “Barbaros Şansal ile Bir Küçük Türkiye Hikayesi” Hamburg’ta gerçekleştirdiği dünya prömiyerinin ardından Türkiye’deki ilk gösterisini Mezitli Belediyesi Amfitiyatro’da yapacak. 18 Mayıs 2022 Çarşamba günü saat 20.30’da gerçekleşecek gösteriye Berkan gitarıyla, Mine’de sesiyle eşlik edecek.

 

Tarih : 18 Mayıs 2022 Çarşamba 11:23

1960 yılından başlayarak ülkemizde yaşanan siyasi, toplumsal ve ekonomik dönemlerin öykülendirilerek moda gösterisi eşliğinde anlatıldığı gösteriye interaktif olarak izleyiciler de ortak edilecek. “Gösteride konuklara, 1960 yılından yakın tarihimize kadar olan bir süreçte; anılar, coşkular, yaşanmışlıklar ve acıları anlatacağız. Yakın döneme birlikte tanıklık edeceğiz. Moda olacak, müzik olacak, mizah olacak” diyen Şansal, tüm sanatseverleri, Cumhuriyet ve Atatürk sevdalılarını beklediklerini söyledi. Daha önce “Yıldırım Mayruk ile Adım Adım Cumhuriyet” defilesi kapsamında Barbaros Şansal ile Mersinlileri bir araya getirdiklerini hatırlatan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, “Artık kendisini de Mezitlili olarak gördüğümüz Sayın Barbaros Şansal yine Mersinlilerle muhteşem bir gösteride bir araya gelecek. “Barbaros Şansal ile Bir Küçük Türkiye Hikayesi” ile  19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kutlamalarının ilk ayağını başlatacağız. Amfi Tiyatromuz gelen konuklarımızın unutulmaz bir akşam yaşayacaklarına inanıyorum. Tüm Atatürk ve Cumhuriyet sevdalılarını 18 Mayıs Çarşamba 20.30’da “Barbaros Şansal ile Bir Küçük Türkiye Hikayesi” gösterisine ve 19 Mayıs Perşembe günü saat 19.30’da “Mezitli’de 19 Mayıs Gençlik Yürüyüşü ve Konserine” bekliyoruz” dedi.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA