Yılmaz: “Demokrasi DEVA ile gelecek”


Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Mezitli İlçe Başkanı Mehmet Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri ile bir araya gelerek Ramazan ayı ile birlikte yoğunlaştırdıkları esnaf ve vatandaş ziyaretleriyle ilgili değerlendirme toplantısı yaptı. Yapılan yardımlar, halkla yapılan temaslarda karşılaşılan durumlarla ilgili bilgi alışverişinin yapıldığı toplantıda DEVA Partisinin politikalarının toplumsal yansımaları da konuşuldu.

 

Tarih : 1 Mayıs 2022 Pazar 12:26

Genel Başkan Ali Babacan tarafından, tarım, eğitim, ekonomi gibi 21 farklı alanda İlk 90 gün ve 360 günde yapacaklarını açıkladığı eylem planlarının toplumun her kesiminde karşılık bulduğunu ve ülkemizi içerisinde bulunduğu sıkıntılı dönemden DEVA Partisinin kurtaracağına yönelik beklentileri artırdığını dile getiren Başkan Mehmet Yılmaz, “Ziyaretlerimizdeki temaslarımızdan, halkımızın bizlere gösterdiği ilgi ve alakadan çok iyi görüyoruz ki; seçime tek başına kendi logosu altında girme kararı alan DEVA Partimiz, katıldığı ilk seçimlerde iktidarın en büyük adayı haline gelmiştir. Bu ilgi heyecanımızı artırmakta parti teşkilatlarımızın da daha büyük şevkle çalışmasını sağlamaktadır” dedi.

“YAŞATILAN KORKU İKLİMİNE KARŞI TEK ÇÖZÜM DEVA İKTİDARIDIR”

Özellikle esnaf kesiminde yaşanan kaygıyı çok iyi gözlemleyebildiğinin altını çizen başkan Mehmet Yılmaz, “Ekonominin yarattığı darboğaz, halkımızı ve esnafımızı perişan etmiştir. Birebir yaptığımız görüşmelerde yaşadıkları krizi en ince ayrıntılarına kadar anlatıyorlar. Genel Başkanımız Ali Babacan ve DEVA Partisi teşkilatlarını daha önce yaptığı gibi bu krizin tek çıkış noktası olarak görüyorlar. Ama maalesef ülkemizde kötü giden şey sadece ekonomi değil ki. Yaratılan korku iklimi, adalet alanında yaşanan hukuksuzluklar, üzülerek görmekteyiz ki halkımız arasında kaygı yaratmaktadır. Bu nedenle toplumun bir kesimi fikirlerini özgürce ifade edemediği için iktidar partisinin oyu yapılan anketlerde hala yüksek görünmektedir. Yaptığımız görüşmelerde çözümü DEVA Partisi olarak gören vatandaşlarımızın, ‘gönlümüz sizinle’ derken resim çektirmekten dahi çekinmeleri, kendi önerilerini aktarırken, ‘aramızda kalsın’ imasında bulunmaları yaşanan baskı ortamının en büyük göstergesidir” diye konuştu.

“OLUMSUZLUKLARIN YAŞANDIĞI, SON BAYRAM OLSUN”

İfade özgürlüğünün de en büyük teminatının DEVA Partisi iktidarı olacağına vurgu yapan Başkan Yılmaz, “Halkımızın korkmadan, gizlenmeden, özgürce kendini ifade edebileceği bir Türkiye DEVA Partisi iktidarı ile mümkün olacaktır. Mezitli ilçe teşkilatımız da tüm DEVA teşkilatları gibi bu inanç ve istekle çalışmaya devam edecektir. DEVA Partisi iktidarında kimse fikrini açıklamaktan korkmayacaktır. Bu konudaki en büyük teminat da yine DEVA Partisi olacaktır” ifadelerini kullandı. Tüm vatandaşların Ramazan Bayramını da kutlayan Başkan Yılmaz şöyle konuştu: “Dostluğun, birlik ve beraberliğin, paylaşma anlayışının en ileri düzeye vardığı bir Ramazan Bayramına daha ulaşmanın mutluluğunu ve sevincini yaşıyoruz.  Bayramlar  insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. Başta Mezitli ve Mersin olmak üzere tüm Türk ve Müslüman halkların Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutlar, tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyorum. Ekonomik kriz, adaletsizlikler, baskı ortamı, pandemi salgını gibi olumsuzlukların yaşandığı, son bayram olsun” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA