Tarsus’ta, iki mahallede iki aile sağlığı merkezi yapılıyor


Tarsus Belediye Başkanı Haluk Bozdoğan, vatandaşlara verdiği sözlerden birini daha yerine getiriyor. Şahin Mahallesi ve Tozkoparan Zahit Mahallesinde sağlık ocağı bulunmaması nedeniyle sorun yaşayan vatandaşlar için iki aile sağlığı merkezinin temeli atıldı.

 

Tarih : 20 Nisan 2022 Çarşamba 10:57

Tarsus Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, sağlık alanında birçok projeyi hayata geçiren Başkan Haluk Bozdoğan, doktor odaları ve aile sağlık merkezlerine iki yeni proje daha ekliyor. Şahin Mahallesi ve Tozkoparan Zahit Mahallesinde sağlık ocağı bulunmadığı için mağdur olan vatandaşlar, herhangi bir sağlık sorunu yaşandığında civar sağlık ocaklarına gitmek zorunda kalıyorlardı. Uzun zamandır yaşanan bu soruna çözüm bulmak amacıyla harekete geçen Başkan Bozdoğan, vatandaşlara verdiği sözü yerine getirmek üzere çalışmalara başladı. Bu çerçevede, Şahin Mahallesinde 800 metrekare alana yapılacak olan tam teşekküllü aile sağlığı merkezi kısa sürede mahallenin hizmetine sunulacak. Aynı zamanda alana kreş ve okuma salonu da kazandırılacak. Tozkoparan Zahit Mahallesinde ise 400 metrekarelik alana inşa edilecek olan aile sağlık merkezi, vatandaşların sağlık sorunlarına deva olacak. Üst katının da okuma salonu yapılması planlanan aile sağlık merkezi ile vatandaşlar sorun yaşamayacak.

“MAĞDURİYETİ GİDERDİĞİ İÇİN BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜR EDERİZ”

Verilen sözü yerine getirdiği için Başkan Bozdoğan’a teşekkürlerini ileten Şahin Mahallesi Muhtarı Hüseyin Aydın, “Başkanımız doktor olduğu için bu konuda ayrı bir hassasiyet gösteriyor. Mahallede bir sağlık sorunu yaşadığımızda sağlık ocağı bulunmaması sebebi ile mağdur oluyorduk. Başkanımız bize verdiği sözü tutarak mahallemize aile sağlık merkezi kazandırıyor. Aynı zamanda alanda kreş ve okuma salonu da yapılacak” dedi. Tozkoparan Zahit Mahallesi Muhtarı Ali İhsan Baran ise mahallelerine kazandırılacak olan aile sağlık merkezi için mutluluğunu ifade ederek, “Mahallemizin yıllardır yaşadığı sorunu belediye başkanımız çözüyor. Mahallemize aile sağlık merkezi kazandırmak üzere inşaat çalışmaları başladı. 8 yıldır bu eksikliğin giderilmesi için uğraş veriyorduk. Mahalleli olarak çok mutluyuz, başkanımıza teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA