Mersin Limanı uyuşturucu merkezine dönüştü


Geçtiğimiz günlerde Malta’da yakalanan ve Mersin Limanı’na gelen 108 milyon euro değerinde 800 kilogram kokain yakalandı. Son yıllarda Mersin’in uyuşturucu ticaretinin merkezi haline geldiğini kaydeden CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, "Türkiye limanlarını uyuşturucu ticaretine peşkeş çekmekten vazgeçin" dedi.

 

Tarih : 10 Nisan 2022 Pazar 18:08

CHP'li Gökçel, "Malta'da Mersin'e gelen gemide 108 milyon euro değerinde 800 kilo kokain ele geçirildi. Kolombiya'da yüklenen gemi eğer Malta'da yakalanmasa Mersin Limanı'na gelecekti" dedi. Mersin Limanı'nın uyuşturucu ticaretinin merkezi haline geldiğini kaydeden Gökçel, "Mersin Limanı son zamanlarda uyuşturucu ticaretinin merkezi haline dönüştü. Oysa biz Mersin'i bir turizm, ticaret, tarım ve liman kenti olarak biliyoruz. Ama maalesef uyuşturucu ile anılan bir kent haline geldi. Mersin Limanı dünyaya uyuşturucu dağıtımının yapıldığı bir merkeze de dönüştü” diye konuştu. Yaşanan uyuşturucu ticareti sonrasında yetkilileri göreve çağıran Gökçel, “Buradan sorumluları uyarıyorum; yakalanan bu uyuşturucunun hangi şirketlere geldiği belli, şirketlere bakıyoruz ya akraba şirketleri ya da ilişkileri mevcut. Buradan bürokratlara ve emniyet güçlerine sesleniyorum; siz görevinizi yerine getirmediğinizde Mersin uyuşturucu ticaretinin merkezi haline geliyor. Biz buradan hem AKP iktidarını hem de bürokratları uyarıyoruz, Mersin’i uyuşturucu ticareti haline gelen bir kent anılmaktan, Türkiye limanlarını uyuşturucu ticaretine peşkeş çekmekten vazgeçin” diyerek tepki gösterdi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA