Kılavuz: “Mersin; turizmde hak ettiği seviyelere ulaşmalı”


Mersin’in turizmde hak ettiği seviyelere ulaşması için gerekli yatırımların yapılması çağrısında bulunan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “Mersine yönelik turizm yatırımlarının artırılması, Mersinimizin baş döndüren güzelliklerinin tanıtımının yapılması, turizmde hak ettiği seviyelere ulaştırılması Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy Bey’den ülkemiz ve Mersinimiz adına beklentimizdir” dedi.

 

Tarih : 31 Mart 2022 Perşembe 12:17

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz TBMM Genel Kurulunda konuşma yaptı. MHP’li Kılavuz Mersin turizmini gündemine alarak “Akdeniz'in incisi, ülkemizin göz bebeği olan seçim bölgem Mersin gerçek bir kültür ve turizm şehridir. Mersine yönelik turizm yatırımlarının artırılması, Mersinimizin baş döndüren güzelliklerinin tanıtımının yapılması, turizmde hak ettiği seviyelere ulaştırılması Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy Bey'den ülkemiz ve Mersinimiz adına beklentimizdir. Akdeniz'in incisi, ülkemizin göz bebeği olan seçim bölgem Mersin; kıyıları, koyları, sahilleri ve eşsiz mavisiyle deniz; caretta caretta kaplumbağası, Akdeniz fokları, Göksu Deltası, Kuş Cenneti ve yeşiliyle doğa; birçok medeniyete ev sahipliği yapması, antik kentleri, tarihî kaleleriyle tarih ve kültür; Tarsus'daki Eshap-ı Kehf Mağarası, dünyadaki tek Cennet-Cehennem'i, tapınak ve mabetleriyle inanç turizminin yapıldığı gerçek bir kültür ve turizm şehridir. Mersine yönelik turizm yatırımlarının artırılması, Mersinimizin baş döndüren güzelliklerinin tanıtımının yapılması, turizmde hak ettiği seviyelere ulaştırılması Kültür ve Turizm Bakanımız Sayın Mehmet Nuri Ersoy Bey'den ülkemiz ve Mersinimiz adına beklentimizdir” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA