Sokak köpekleri sorunu çözüme kavuşturulmalı!


Sokak köpekleri sorununu bir kez daha gündeme getiren MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, Antalya’nın Serik ilçesinde sahipsiz sokak köpeklerinin saldırısından kaçarken kamyon altında kalarak hayatını kaybeden Mahra Melin Pınar’ı gündemine alarak, “Hem insan hem de hayvanların sağlığı ve yaşam hakkı doğrultusunda daha fazla evladımızın gülüşlerinin solmaması adına sahipsiz sokak köpekleri sorununun kesin bir şekilde çözümünü beklemekteyiz” dedi.

 

Tarih : 30 Mart 2022 Çarşamba 11:53

Konuyla ilgili TBMM Genel Kurulunda konuşan MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde:  “Antalya Serik’te Sokak köpeklerinin saldırısından kaçarken kamyonun altında kalan ve yaşam savaşını kaybeden Mahra Melin Pınar yavrumuzun acısı canımızı yakmış, içimizi dağlamış, yüreğimizi kanatmıştır. Her gün haberlere konu olan sahipsiz sokak köpekleri saldırıları güvenlik sorunu hâline dönüşmüş, insan yaşamını tehdit eder boyuta ulaşmış, evlatlarımızın hayattan kopmalarına neden olmuştur. Besleme noktalarının düzensiz oluşu, kısırlaştırma işlemlerinin sağlıklı yapılmayışı, hayvan barınaklarının yetersizliği bu sorunu tehlikeli noktalara taşımıştır. Hem insan hem de hayvanların sağlığı ve yaşam hakkı doğrultusunda daha fazla evladımızın gülüşlerinin solmaması adına sahipsiz sokak köpekleri sorununun kesin bir şekilde çözümünü beklemekteyiz. Bu sorunun takipçisi olduğumuzu ifade etmek istiyorum.”

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA