MHP’li Kılavuz’dan CHP’li Başarır’a sert sözler


Sosyal medya hesabı üzerinden CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a yönelik sert açıklamalarda bulunan MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, “Ali Mahir! Bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye! Adam olsan mazine bakar utanır, susarsın. Mide bulandırıyorsun Ali Mahir! Adam değilsin Ali Mahir” dedi.

 

Tarih : 29 Mart 2022 Salı 11:33

MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz, sosyal medya hesabı üzerinden CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır’a yönelik sert açıklamalarda bulundu. MHP’li Olcay Kılavuz yapmış olduğu açıklamada; “Ömrünü Türk vatanı ve Türk milletine adayan, devletimizin ve milletimizin güvencesi olan en zor zamanlarda elini taşın altına koyan, hiçbir menfaat gözetmeden, siyasi ikbal düşünmeden varlığını Türk varlığına adayan Liderimiz Sn Devlet Bahçeli Bey’i arsızca ve hayasızca ağzına alma! Sen merak etme! Aziz Türk milleti Gazi Atatürk’ün emanetlerine ihanet edenleri, terör örgütleriyle iş pişirenleri, emperyalistlerin kucağına düşenleri, “Türk Ordusuna Satılık Diyenleri” not etmekte zamanı geldiğinde hesabını sormak adına sabırla beklemektedir!” dedi.

“ÜLKÜMÜZÜ VE UFKUMUZU KAVRAYAMAZSIN”

MHP’li Olcay Kılavuz’un açıklamaları şu şekilde: Ali Mahir! Bir lafa bakarım laf mı diye, Bir de söyleyene bakarım adam mı diye! Adam olsan mazine bakar utanır, susarsın. Mide bulandırıyorsun Ali Mahir! Adam değilsin Ali Mahir! Ömrünü Türk vatanı ve Türk milletine adayan, devletimizin ve milletimizin güvencesi olan en zor zamanlarda elini taşın altına koyan, hiçbir menfaat gözetmeden, siyasi ikbal düşünmeden varlığını Türk varlığına adayan Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey’i arsızca ve hayasızca ağzına alma! Sen merak etme! Aziz Türk milleti Gazi Atatürk’ün emanetlerine ihanet edenleri, terör örgütleriyle iş pişirenleri, emperyalistlerin kucağına düşenleri, “TÜRK Ordusuna Satılık Diyenleri” not etmekte zamanı geldiğinde hesabını sormak adına sabırla beklemektedir! Merak edeceksen de bu milleti merak et! Bak bu toprakları yokluk içinde nasıl kanlarıyla sulayıp vatan yapmış bir öğren! Her türlü imkânsızlığa rağmen inancı, imanı ve cesaretiyle nasıl çiğnetmemiş namusunu iyice bir öğren! Mukaddesat ve hürriyet nedir aç da öğren! Yüce Türk milleti haktan ve hakikatten yana bakanların tarafındadır. Liderimiz Sayın Devlet Bahçeli Bey ise daima milletinin yanındadır. Kalbi vatanıyla atmaktadır. Ruhu şanlı ecdadın emanetleriyle kuşanmaktadır! Ömrü de bu millet uğrunda mücadeleye adanmaktadır!  Genel Başkanın Sayın Kemal Kılıçdaroğlu gibi sen de merak etme! Bizi ve mücadelemizi anlayamazsın! Ülkümüzü ve ufkumuzu kavrayamazsın! Hele hele bu kadar ihanet edip böylesine pişkin olup merakından ölsen de bu milletin dilinden konuşamazsın.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA