Mut’un DEVA’sı Hazır


Demokrasi Ve Atılım Partisi (DEVA) Mut İlçe Binasının açılışı muhteşem bir törenle gerçekleştirildi. Yoğun ilginin olduğu açılış törenine DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, Karaman Merkez İlçe Başkanı Ahmet Arkun, Gülnar İlçe Başkanı Ramazan Er, Akdeniz İlçe Başkan Vekili Fırat Altun, İl başkan yardımcıları, il ve ilçe yöneticileri, İyi Parti Mut İlçe Başkanı Zeynep Güldal Köse, Saadet Partisi Mut İlçe Başkanı Ahmet Kara, Cumhuriyet Halk Partisi ve Demokrat Parti İlçe yöneticileri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 

Tarih : 28 Mart 2022 Pazartesi 09:58

Okunan duanın ardından kurdele kesilerek yapılan açılışta,  Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu tarafından İlçe Başkanı Turgay Özdemir’e Görev Yetki Belgesi verilirken, Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer de parti rozetini alkışlar eşliğinde taktı. İlçe binasının açılışında söz alan DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, partisinin kurulduğu günden itibaren aynı heyecanla büyümeye devam ettiğini söyledi. DEVA Partisinin bunun kadar önemli başka bir şeyi daha siyasi yaşama kattığının altını çizen Cenkcimenoğlu, “Biz kurulduğumuz günden itibaren rekor denilebilecek şekilde teşkilatlanmamızı tamamlayarak seçime girme hakkını kazandık. Bununla da yetinmedik 21 ana başlık belirleyerek eylem planlarımızı hayata geçirdik. Daha önce siyasette hep liderler konuşulurdu. İlk defa altı parti bir araya geldi sistemi tartışıyor. Bu Türkiye için ilk oldu. Umarım çağdaşlaşma yolunda ülkemizin attığı ilk adımlardan birisi olur. Bu birliktelik Türkiye için çok büyük adım. İsimler tartışarak bu ülke çok çekti” dedi.

“CESURLAR HAREKETİYİZ”

İlk açıkladıkları eylem planının tarım başlığı altında Çukurova’da açıklandığına vurgu yapan Başkan Cenkcimenoğlu, “Farazi başlıklar değil, yapacağımız şeyleri somut bir biçimde anlatarak çözüm önerilerini getiriyoruz. İlk olarak çiftçimizin nefes alması adına Tarım Kredi Kooperatiflerine olan borcunu iki yıl erteleyeceğiz. Çiftçinin kullandığı gübrenin yarısını çiftçiye destek olarak vereceğiz. Tarım Liseleri açarak üreticimizin bilinçli tarım yapmasını sağlayacağız. Kullandığı mazotun ÖTV’sini iade edeceğiz. Bütün bunları hangi kurum tarafından, hangi bütçe ile yapılacağı belirlenmiş durumda” ifadelerini kullandı. Görevi bir buçuk yıl önce aldıktan sonra hızlı bir şekilde çalışmaya başladıklarını ifade eden Cenkcimenoğlu, “Bu kısa sürede 10 ilçe teşkilatımızı oluşturduk. Arkamızda hiçbir siyaset, belediye gücü olmadan, insanların kaygılarını da dikkate alarak yönetimlerimizi oluşturmamız büyük çaba istemektedir. Bu nedenle hareketimize katılan herkese cesurlar hareketi diyorum. İlk günden itibaren bizimle birlikte yürüyen ve destek veren herkese teşekkür ediyorum” dedi.

“SORUNLARA DEVA OLACAĞIZ”

DEVA Partisinin her konuda olduğu gibi özellikle Mutlu hemşerilerini yakından ilgilendiren tarım konusunda Tarım Eylem Planını hazırlayarak kamuoyuna duyurduğunu anlatan Turgay Özdemir, “Çiftçimizin derdine DEVA olacak projelerimizi Mutlu hemşerilerimizle buluşturmak için gece gündüz çalışacağız. DEVA iktidarı ile son günlerde yaşanan don afeti nedeniyle zarar gören çiftçimize geçmiş olsun demekle yetinmeyeceğiz. DEVA iktidarı ile çiftçimizin sorunlarını temelden çözecek tedbirleri alacağız. Çiftçimiz böylesi doğal afetlerden yalnız kalmayacak, kendini yalnız hissetmeyecektir. Bunun sözünü bir hemşeriniz olarak Genel Başkanımız Sayın Ali Babacan adına veriyorum. Yarından başlayarak tüm halkımıza ulaşmak için çalışmaya ekip olarak başlayacağız” dedi. 45 gün önce göreve başlayarak hızlı bir şekilde çalışmaya başladığını vurgulayan Özdemir, “İl Başkanımız Cenk Cenkcimenoğlu ve il yönetimi tarafından Genel Merkeze sunulan, Sayın Genel Başkanımız ve Teşkilat İşleri Başkanımız Sadullah Ergin’den görevi aldıktan sonra sokak sokak, ev ev gezerek farklı seslerin bir araya geldiği herkese ulaşacak yeni yönetimi oluşturduk. Halkımızdan büyük destek aldık. Henüz seçimlere katılmamış olmamıza rağmen, bir belediyemiz olmamasına rağmen, politika yapmanın zorluklarına rağmen gördüğümüz ilgi bizleri son derece gururlandırmıştır. Kalbi bizimle olan ama henüz aktif şekilde siyasete katılmamış olan vatandaşlarımızla gücümüze güç katacağız. Bu damlanın seçim arifesine girdiğinde sel haline geldiğini hep birlikte göreceğiz. Genel Başkanımızı Mut’ta misafir ettiğimizde bu sokaklarda adım atacak yer kalmayacak” diye konuştu. Daha sonra görev alan kurucu ilçe yöneticilerini alkışlar eşliğinde tanıştıran Özdemir, katılan tüm konuklara teşekkür etti. Turgay Özdemir başkanlığında görev alan Mut İlçe Yönetimi ise şu isimlerden oluştu: İnci Begüm Çelik, Dilek Gülnar, Elmas Tekerlek, Ayşe Ezgi Ekinci, Serkan Susam, İbrahim Çelik, Duran İğdeli, Arslan Ay, Fevzi Yaprak, İbrahim Özgün, İlker Şahin, Mehmet Erdem, Samet Çaylı, İbrahim Ataseven, Mehmet Güler, Ahmet Doğan, Türker Gülnar, Furkan Kiraz, Sabri Yılmaz. Yapılan açılış töreninin ardından DEVA Partisi Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, Karaman İl Başkanı Mustafa Burak Demirer, il başkan yardımcıları, ilçe başkanları ve yöneticileri ile birlikte Mut’ta kurulan üretici pazarını ziyaret ederek üretici ve alışveriş yapan vatandaşlarla sohbet etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA