Sipariş anketlere güvenmeyin


İYİ Parti’nin Türkiye’de milletin umudu haline geldiğini ifade eden İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz, “Biz herkesi kucaklayan bir siyasi partiyiz. Oy oranımız ortalıkta gezen anket sonuçlarının çok ama çok üzerinde. Sipariş anketlere güvenmeyin. İnsanlar fişlenme korkusuyla gerçek siyasi düşüncesini söyleyemiyor. Kim ne anket yapıyorsa yapsın biz o anket sonuçlarının en az 5 puan üzerindeyiz. Bunu biz sokakta görebiliyoruz” dedi.

 

Tarih : 24 Mart 2022 Perşembe 15:08

Necdet TAŞ

İYİ Parti’nin Türkiye’de milletin umudu haline geldiğini ifade eden İYİ Parti GİK Üyesi Burhanettin Kocamaz,  “İYİ Parti bu ülkenin siyasetine çok zor şartlar girip kabul gören ve başarıya ulaşan bir parti. Halkımız da çok büyük bir teveccüh gösterdi. Çıkış arayan milletimize umut olduk. Türkiye’deki siyaseti kör dövüşten kurtardı. Çözümlerimizle ve yere ayak basan projelerimizle umut olduk. Suni gündemlerle uğraşmak yerine halkın gündemi ve sorunuyla ilgileniyoruz. Sayın Meral Akşener çok iyi bir performans göstererek milletin dertlerine ses oldu. İYİ Parti, Türk Milletinin taleplerine karşılık verecek bir kadroya sahip. Ucube tek adam sistemiyle ülke gerçekten kötüye doğru gidiyor. İnsanların güveni kalmadı. Hak, hukuk ve adalet konusunda büyük sıkıntılar yaşanıyor. İYİ Parti milletin umudu haline gelmiş durumda” diye konuştu.

“İYİ YÖNETİLEMİYORUZ”

Vatandaşın birinci gündeminin ekonomi kriz ve geçim derdi olduğunun altını çizen Kocamaz, “Millet bu krizden çıkış yolu arıyor. İyi bir şey olunca AK Partililer hemen üstüne atlıyor ama kötü bir şey ya da olumsuz bir şey olduğun da hemen suç başkasına atılıyor. Ya dış güçler ya da muhalefet yapıyor diyorlar. Artık kantarın topuzu kaçtı. Liyakat falan kalmadı. Eskiden devletin yönetiminde ciddiyet vardı ancak o ortadan kalktı. Bakanlar artık millete ve meclise değil sadece tek bir adama hesap veriyor. Sayın Cumhurbaşkanının bir imzasıyla atanan bakanlar görevde affını isteyip kaçıyor. AK Partili vekiller bile bakanlara ulaşamıyor. Saraya zaten herkes giremiyor. Saraya bile yaklaşılamıyor. Milletle bağlantıları koptu. Düne kadar ekonomik kriz yok diyorlardı ama bugün bunu kabul etmek zorunda kaldılar. Düne kadar tarımda kendimize yetebiliyorken bugün ithalat olmadan karnımızı doyuramıyoruz. Üreticilerimize sahip çıkılmıyor. AK Parti iktidara gelmeden önce Türkiye’de insanlarımızın yüzde 30’u geçimini tarımdan yapıyordu. Ancak bu iktidar döneminde sayı yüzde 17’ye düştü. Tarlalar artık ekilemiyor. Üretici tarlasına gübre atamıyor. Hayvancılık desen bitmiş. İnekler kesime gidiyor. İyi yönetilemiyoruz” şeklinde konuştu.

“HERKES YARININDAN ENDİŞELİ”

Ülkedeki insanların gelecekten umutsuz olduğunu iddia eden Kocamaz, “Herkes yarınından endişeli. İnsanlar kan ağlıyor ekmek kuyruklarını işte görüyorsunuz. Kendi çiftçimizi bitirip başka ülkelerin çiftçisini kalkındıran bir ülke haline geldik. Hububatta ihracat yapıyor gözüküyoruz ama üretimi dışardan geliyor. Biz sadece istasyon görevi görüyoruz. Ama bu gidişat elbette böyle gitmez. El cebe atıldığı için millet artık uyanmış durumda. İYİ Parti şuan ülkenin merkez partisi konumunda. Hem sağdan hem de soldan oy alabilen tek parti konumundayız. Biz herkesi kucaklayan bir siyasi partiyiz. Oy oranımız ortalıkta gezen anket sonuçlarının çok ama çok üzerinde. Sipariş anketlere güvenmeyin. İnsanlar fişlenme korkusuyla gerçek siyasi düşüncesini söyleyemiyor. Kim ne anket yapıyorsa yapsın biz o anket sonuçlarının en az 5 puan üzerindeyiz. Bunu biz sokakta görebiliyoruz” ifadelerini kullandı.

“ÖNCE İLKELERDE ANLAŞMAMIZ LAZIM”

Muhalefet partilerinin öncelikle ilkelerde buluşması gerektiğini kaydeden Kocamaz, “Adayın şimdiden isminin söylenmemesi aslında muhalefet açısından olumlu bir durumdur. 6 siyasi partinin bir araya gelmesi çok önemli bir adımdır. Özellikle gençlere iyi örnek olmamız lazım. Kavgadan ve gerginlikten uzak durmamız lazım. İnşallah bunu da hep birlikte gerçekleştireceğiz. Aday konusunda da milletin içine sinecek bir isim olmazı lazım. Meral hanım ille de ben aday olacağım demiyor. İttifak olayı inşallah milletin lehine olacak. Herkes kendi kulvarında mücadelesine devam edecek” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA