DEVA Partisi 2. Yaşını kutluyor


Demokrasi ve Atılım Partisinin (DEVA) kuruluşunun 2. Yıldönümü Mersin İl Başkanlığı tarafından pasta kesilerek kutlandı. Kutlamaya, İl yönetim kurulu üyeleri, İlçe başkanlar, ilçe yönetimleri ve gönüllüler katıldı.

 

Tarih : 10 Mart 2022 Perşembe 12:37

Partisinin kuruluşunun ikinci yıl dönümünü kutlayan Mersin İl Başkanı Cenk Cenkcimenoğlu, iki yıl gibi bir sürede milletin umudu olduklarını söyleyerek, geride kalan sürede, Türkiye’de ekonominin ve siyasetin çok daha geriye gittiğini ifade etti.  Başkan Cenkcimenoğlu, “Milletimiz, içerisinde bulunduğu duruma karşı ‘Çözerse yine Babacan çözer’ söylemini geliştirdi. Her geçen gün üye sayımızı artırıyoruz. Halkımızı içinde bulunduğu bu kötü durumla baş başa bırakmayacağız” dedi.

‘9 MART 2020 GÜNÜ DÖNÜM NOKTASIDIR’

2 yılda çok önemli çalışmalar yaptıklarının altını çizen Başkan Cenkcimenoğlu, “DEVA Partisi’nin kuruluşu herhangi bir olay değildir. 9 Mart 2020 günü, önümüzdeki on yılların takvim yapraklarına Türkiye’nin dönüm noktası olarak geçecektir. Çünkü DEVA Partisi’nin kuruluşu; krizlere ‘yeter artık’ diyerek ‘istikrarlı günlere’ kavuşmak isteyen kadroların harekete geçişidir. DEVA Partisi; kayırmacılığa karşı hakkaniyetin sesidir. DEVA Partisi; Türkiye’nin gece yarısı karanlığında, keyfi kararlarla, bir çadır devleti gibi yönetilmesini, içine sindiremeyenlerin hareketidir. Bizim davamız adalet davasıdır” şeklinde konuştu.

‘ÜYE SAYIMIZI BİR YILDA 5’E KATLADIK’

Mersin’de de çalışmalarını büyük heyecan ve hırsla sürdürdüklerini belirten Başkan Cenkcimenoğlu, “DEVA Partisi’nin üye sayısını bir yılda 5’e katlayarak, tarihi bir başarının altına imzamızı attık. Altı ayrı alanda eylem planlarımızı açıkladık.  Şairin dediği gibi, ‘içimizde bir iş görmenin saadetiyle’ ilerliyoruz. Kadrolarımız hazır, çözümlerimiz hazır, bu pazar seçim olsa DEVA hazır” diye konuştu. Başkan Cenkcimenoğlu daha sonra İlçe Başkanları ve İl Yönetim Kurulu üyeleriyle ayrı ayrı toplantılar yaparak geride kalan iki yıl ve önümüzdeki sürecin değerlendirmesini yaptı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA