İktidar hayal satıyor!


CHP Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, seçim bölgesi olan Mersin’de esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Market içerisinde vatandaşla sohbet eden Başarır, “Geçmişte ‘Bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz’ diyerek hayalcilik satan iktidar şimdi de ‘dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında olma’ hayallerini satışa çıkarmıştır” dedi.

 

Tarih : 7 Şubat 2022 Pazartesi 16:06

Toroslar İlçesi Gözne Caddesi’ndeki esnaf ziyaretini gerçekleştiren CHP’li Başarır, esnafların yaşadıkları sıkıntılarını dinledi. Birçok esnafın, siftah yapmadan kepenk kapattığını dile getirdiğini ifade eden CHP’li Başarır, “Yüksek enflasyon, yüksek elektrik faturaları, artan motorin fiyatları, fiyatı artan gıda ürünleri vatandaşın ve dolayısıyla da esnafımızın belini bükmüştür. Bunun tek sorumlusu, hemen hemen her alanda olduğu gibi beceriksiz ekonomi politikası üreten mevcut siyasi iktidardır. Ülke ekonomisi dibe vurmuştur. Çiftçi, esnaf, memur, işçi, emekli nasıl geçineceğini kara kara düşünürken, Saray’daki şahsın ‘Hedefimiz, dünyanın en büyük 10 ekonomisinden biri haline gelmek’ gibi sözler sarf etmesi halkın aklıyla alay etmekten başka bir şey değildir. Geçmişte ‘Bu kardeşinize yetkiyi verin, ondan sonra faizle, şunla bunla nasıl uğraşılır göreceksiniz’ diyerek hayalcilik satan iktidar şimdi de ‘dünyanın en büyük 10 ekonomisi arasında olma’ hayallerini satışa çıkarmıştır” sözlerini dile getirdi. Mersin’de çalışmalarını hızla sürdüren CHP Milletvekili ve Parti Meclisi Üyesi Ali Mahir Başarır, Toroslar ilçesine bağlı Çavuşlu Mahalle Muhtarı Halil İbrahim Soysal ve Çukurova Mahalle Muhtarları İlkay Küçükcan’ı makamlarında ziyaret etti. Ziyaretlerin ardından Çavuşlu Semt Pazarı’nı gezen CHP’li Başarır, Pazar esnafının sorunlarını dinledi. Pazar esnafının isyan edecek noktaya geldiğini ifade eden CHP’li Başarır, “ Vatandaş artık pazardan dahi alış veriş yapamıyor. Ülkemizde meyve ve sebze fiyatları rekor üstüne rekor kırıyor. Bu da ne yazık ki Pazar esnafımızı perişan ediyor” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA