Mezitli’de Taziye Evinin açılışı yapıldı


Mezitli Belediyesi tarafından hayırsever vatandaşımızın desteğiyle yaptırılan Ali Bilgiç Parkı ve Fikriye Atılgan Taziye Evinin açılışı düzenlenen törenle gerçekleştirildi. Tece Deniz Mahallesi Muhtarlığı yanında yapılan açılışta, dualar eşliğinde kurdele kesildi. Açılışa, Cumhuriyet Halk Partisi Mersin Milletvekili Alpay Antmen, belediye meclis üyeleri ve mahalle muhtarlarının yanı sıra vatandaşlar da yoğun ilgi gösterdi.

 

Tarih : 22 Ocak 2022 Cumartesi 14:09

Açılış, güzel bir olayın da yaşanmasına yol açtı. Açılışa katılan vatandaşlardan birisi Başkan Tarhan’ın yanına gelerek bir taziye evi de kendisinin yaptırmak istediğini söyledi. Törende ilk konuşmayı yapan hayırsever Nejdet Atılgan, toplumda hoşgörünün giderek yok olduğuna vurgu yaparak, “Kültürel yozlaşma bizi öyle bir hale getirdi ki alt katımızdaki komşumuzun üzüntüsünden habersiz hale geldik. Yan komşunun diğerinden haberi yok. Maalesef son 20 yılda toplum birbirinden koparıldı. Katıldığım bir taziyede, vefat eden kişinin hemen üst katında oturan vatandaşın, bizim de duyacağımız şekilde müziğin sesini açtığına tanık olunca bu taziye evinin yapılması gerektiğine karar verdik. Bir araya gelerek taziye evini Tece’mize kazandırdık.” dedi.

TECE’DE 3. TAZİYE EVİ

 Deniz Mahallesi Muhtarı Aziz Aydoğdu, yaptığı konuşmada Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ve hayırseverlere teşekkürlerini iletti. Mezitli Belediyesinin en büyük desteğinin her zaman yanında olan vatandaşları olduğunu belirten Başkan Neşet Tarhan, “Belediye başkanı herkesin başkanıdır ve hizmet yaparken ayrım gözetmez. Göreve gelirken söz verdiğim gibi herkesin belediye başkanı olma hedefimi yerine getirmiş olmanın gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum. Bu nedenle daha önce karşımda rakip olarak çıkanlar seçimlerde yanımızda oldu. Bunun yanında belediyemizin çalışmalarının birçoğunda hayırseverlerimiz önemli desteklerde bulundu. Hiç birisi de bu yardımı yaparken hangi partiden olduğumuza bakmadı. Hiç anaokulu olmayan Mezitli’ye 3 hayırsever anaokulu yaptı. Kafe kütüphane, gençlik merkezi, taziye evi yaptı. Sadece Tece bölgesinde hayırsever desteğiyle üçüncü taziye evini açıyoruz. Başarının temeli de güven kelimesinde yatıyor. İnsanlar Belediye Başkanına güvenirse desteğini veriyor. Biz bu güveni sağladığımız için mutluyuz.” diye konuştu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA