Anamur’da öğrencilere karlı karne sürprizi


Anamur Belediyesi 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılında yarı yıl tatiline giren öğrencilere karne hediyesi olarak kar şenliği düzenledi. Yaklaşık 45 kilometre mesafeden 1680 rakımdaki Torosların zirvesinden kamyonlarla getirdiği karı Anamur Yeni Cumhuriyet Meydanına dökerek çocuklara eğlenebilecekleri bir ortam oluşturdu.

 

Tarih : 22 Ocak 2022 Cumartesi 13:47

Programa katılan Anamur Kaymakamı Bilal Bozdemir, Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç ve İlçe Milli Eğitim Müdürü İlyas Mercan öğrencilerin karne sevincini paylaştılar. Başkan Kılınç, meydanda hem çocuklarla kartopu oynadı, hem de onlara balonlar ve çeşitli hediyeler dağıttı.

STRES ATTILAR

Öğrencilere karnelerinin hayırlı olmasını dileyen Belediye Başkanı Hidayet Kılınç; Geçtiğimiz yıl kuraklık vardı ama bu yıl Anadolu’nun her tarafında olduğu gibi Toroslar’a da güzel kar yağdı. Biz de kara gidemeyen öğrencilerimize, velilerimize karne hediyesi olarak kar şenliği düzenledik. Çocukların sembolü olan balonlarımızı dağıttık, kendilerine, gayet güzel eğlendiklerini gördüm, stres attıklarını gördüm. Bir yarı yılın stresini burada atmalarını görmek bizi ziyadesi ile memnun etti.” dedi. Kaymakam Bilal Bozdemir: “Yarı yıl tatilinde getirdiği karla öğrencilere iyi bir karne hediyesi veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyoruz, Anamur’da bu yıl iyi bir eğitim öğretim yılı geçti. Öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz başarılı bir eğitim yılı geçirdiler, inşallah ikinci dönemde de başarılarının devamını diliyoruz.” dedi.

MERCAN: “GÜZEL BİR HEDİYE OLDU”

İlçe Eğitim Müdürü İlyas Mercan: “Çocuklarımızın pandemiden sonra yüz yüze eğitim gördükleri 4 ayı aşkın bir sürenin sonunda karne gününde enerjilerini attıkları güzel bir karne hediyesi oldu. Çocuklarımız her şeye değer, inşallah bu enerjileriyle birlikte güzel bir ikinci dönem yaşarız. Belediye Başkanımız Hidayet Kılınç’a düzenlediği etkinlik için teşekkür ediyorum”dedi. Öğrencilerle birlikte kartopu oynayan veliler onlarla birlikte eğitim öğretim döneminin yorgunluğunu attılar. Çocukların sevincine mutluluğuna ortak olan veliler Anamur Belediye Başkanı Hidayet Kılınç’a kar şenliği etkinliğini düzenlediği için teşekkür ettiler.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA