Mersin, Süper Lig’i hak ediyor!


TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu gözünü 2.Lig’e dikti. Bu hafta evinde oynayacağı zorlu Karşıyaka öncesi önemli açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Metin Saltık, “Şehirden manevi olarak destek almaya başladık. Maddi olarak takımımıza destek olmaları konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. 2.Lig’e tüm şehir kenetlenip çıkmak istiyoruz. Bu şehir Süper Lig’i hak ediyor” dedi.

 

Tarih : 21 Ocak 2022 Cuma 12:56

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu gözünü 2.Lig'e dikti. Bu hafta evinde oynayacağı zorlu Karşıyaka öncesi önemli açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Metin Saltık, 2.Lig'den bir forvetle anlaştıklarını duyurdu. Zorlu maçta ceza nedeniyle taraftar gücünden yoksun kalacaklarını hatırlatan Saltık, iç sahada oynayacakları maçlarda taraftara ise sükunet çağrısında bulundu.

“ÖNEMLİ İSİMLERİ TRANSFER ETTİK”

Ender Alkan'ın takımın başına gelmesiyle birlikte iyi bir ivme yakaladıklarını belirten İçel İdman Yurdu Başkanı Metin Saltık, "Hocamızın istekleri doğrultusunda kadromuzu güçlendirdik. Devre arasında birbirinden önemli isimleri kadromuza kattık. Bunun ilk neticesini de zorlu Ağrıspor deplasmanından 2-1'lik galibiyetle aldık. Bu çıkışımızı sürdürmek istiyoruz. İkinci yarı çetin geçecek. İpi göğüsleyen taraf biz olmak istiyoruz" dedi.

“BU ŞEHİR SÜPER LİG'İ HAK EDİYOR”

Şehirde havanın değiştiğini söyleyen Saltık, "Geçtiğimiz hafta Sayın Valimizle takım olarak yemek yedik. Bu hafta Büyükşehir Belediye Başkanımız ile yiyecektik. Kendisi koronavirüse yakalandı. Daire başkanları ile yedik. Bu birlik ve beraberlik bize güç katıyor. Manevi olarak yanlarımızda oldukları için teşekkür ediyorum. Bugüne kadar tüm maddi yükün büyük bir kısmını ben karşıladım. Yönetimimizde kendi güçleri doğrultusunda kısmen destek oldular. Şehirden manevi olarak destek almaya başladık. Maddi olarak takımımıza destek olmaları konusunda görüşmelerimiz devam ediyor. 2.Lig'e tüm şehir kenetlenip çıkmak istiyoruz. Bu şehir Süper Lig'i hak ediyor" şeklinde konuştu.

“TARAFTAR BİZİM İTİCİ GÜCÜMÜZ”

Takımın itici gücü ve en büyük destekçisi olan taraftarlara da seslenen Saltık, "Bu hafta taraftarımızdan yoksun çıkacağız. Önümüzdeki hafta Fethiye deplasmanı var. Ondan sonra evimizde Derince ile oynayacağız. Taraftar bizim için itici güçtür. Olmazsa olmazımızdır. Yaşanan olaylardan ceza aldık. Taraftarlarımızı sükunete davet ediyorum. Şampiyonluk yolunda bir daha ceza almayalım. Kaybedecek 1 senemiz yok" ifadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA