Her maça 3 puan için çıkacağız!


TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu’nda Karşıyaka maçı hazırlıkları sürüyor. Pazar günü oynanacak zorlu maç öncesi açıklamalarda bulunan İdman Yurdu’nun başarılı file bekçisi Sertaç Güzel, “İkinci yarı telafisi olmayan maçlarımız olacak. Her maça üç puan almak için çıkacağız. Bütün maçlarımız artık çok daha önemli” dedi.

 

Tarih : 20 Ocak 2022 Perşembe 13:10

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden İçel İdman Yurdu’nda Karşıyaka maçı hazırlıkları aralıksız devam ediyor. Ligin ikinci yarısına Ağrı deplasmanında aldığı 3 puanla moralli giren İdman Yurdu’nda Kaptan Sertaç Güzel önemli açıklamalarda bulundu. 4 sezondur kırmızı lacivertli formanın başarısı için ter döken başarılı file bekçisi, ikinci yarıda telafisi olmayan maçlar oynayacaklarının altını çizerek, her maça üç puan almak için çıkacaklarını ifade etti.

TRANSFERLERLE GÜÇLENDİK

Devre arasında kakıma yapılan transferlerle birlikte takımın daha güçlü hale geldiğini söyleyen Sertaç Güzel, yeni transferlerin takıma alışmasıyla beraber sezonu en iyi yerde bitirerek takımlarını bir üst lige çıkarmak istediklerini belirterek, “İlk yarıyı istediğimiz yerde bitiremedik. Şanssız sonuçlar aldık. İkinci yarı yeni transferlerimizle birlikte işimize daha çok sarılıp hedeflediğimiz bir üst lige hep birlikte ulaşacağız. İkinci yarı telafisi olmayan maçlarımız olacak. Her maça üç puan almak için çıkacağız. Bütün maçlarımız artık çok daha önemli” dedi.

“İLK YARIDAKİ ORDUSPOR MAÇINI UNUTAMIYORUM”

Ligin ilk yarısında unutmadığı tek maçın Orduspor maçı olduğunu ifade eden Kaptan Sertaç Güzel, “Deplasmanda oynadığımız Orduspor maçı. Uzun süredir deplasmandan galibiyetle döndüğümüz ilk maçtı. Taraftar bizi daha çok sahiplenmeye başladı. Bizde Kırmızı Şeytanların gücünü arkamıza alıp daha emin adımlarla ilerleyip 2. Lige çıkmayı istiyoruz. Ender Hoca geldiğinden beri iyi bir çıkış yakaladık. Bizlerle ikili ilişkileri çok iyi bununda maçlara yansıdığını düşünüyorum” şeklinde konuştu.

“ARTIK DAHA GÜÇLÜ BİR İÇEL İDMAN YURDU VAR”

Her maça aynı ciddiyet ve konsantrasyonla hazırlandıklarını vurgulayan başarılı file bekçisi, “Her maçı kazanmak için sahaya çıkıyoruz. Deplasmanların tabi ki zorlukları var ama artık daha güçlü bir İçel İdman Yurdu takımı var. Deplasmanlardan galip döneceğimize inanıyorum. Benim için 4 sezon boyunca İçel İdman Yurdu formasını terletmek büyük bir gururdu. Şanlı taraftarımızın karşısında 100. maçıma çıkmak ve onların sevgisini görmek beni çok mutlu etti. İnşallah nice 100. maçlarıma nasip olur bu forma. Yoğun bir tempo da çalışıyoruz. Sürekli tabi ki deplasmanlarımız ve kamplarımız oluyor. İki tane çocuğum var. Bu yüzden biraz fazla özlüyorlar, ben de onları özlüyorum” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  İçel İdman Yurdu, Sertaç Güzeş

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA