CHP’li vekillerden MHP’li Kılavuza sert tepki


PKK’lıların Mersin Büyükşehir Belediyesinde işe alındığını iddia eden MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a çok sert tepki gösteren CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel, Kılavuz’u iddialarını ispat etmeye davet etti. Konuyla ilgili konuşan Gökçel, Olcay Kılavuz’un iddialarını ispatlamakla yükümlü olduğunu söyleyerek Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin PKK’lıları işe aldığını iddia edenler bunu ispatlamazsa şerefsizlerdir” dedi. Antmen de, “Bu beyefendi teröristi belediyede boşuna aramasın; ben adres vereyim; gitsin, terörist başının kardeşini devletin kanalı TRT’ye çıkartanların arasında arasın!” dedi.

 

Tarih : 19 Ocak 2022 Çarşamba 13:45

Haber Merkezi

CHP Mersin Milletvekilleri Alpay Antmen ve Cengiz Gökçel TBMM’de ortak bir basın toplantısı düzenledi. PKK’lıların Mersin Büyükşehir Belediyesinde işe alındığını iddia eden MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz’a çok sert tepki gösteren CHP Mersin Milletvekili Alpay Antmen Türkiye’de bir yalanlar ittifakı, iftiralar birlikteliği, haysiyet cellatlığı koalisyonun olduğunu, bunun da adının AKP ve MHP ittifakı olduğunu söyleyerek “Geçtiğimiz günlerde MHP Mersin Milletvekili Olcay Kılavuz Meclis’te basın açılaması yaparak Mersin Büyükşehir Belediyesinin kadrolarının PKK'lılara peşkeş çekildiği iftirasını attı. Bu iftira yetmezmiş gibi Ülkemizin kurucu ve kurtarıcı Partisi CHP’yi utanmadan sıkılmadan PKK ile yan yana anmaya cüret etti. Bu beyefendi teröristi belediyede boşuna aramasın; ben adres vereyim; gitsin, terörist başının kardeşini devletin kanalı TRT’ye çıkartanların arasında arasın!” dedi.

YANDAŞ ÇETESİ RAHATSIZ OLDU

Antmen, AKP MHP ittifakının nefret diliyle, ırkçı söylemlerle, şiddete eğilimli yapılarıyla ülke ve Mersin’deki barış ve kardeşlik iklimine engel olduğunu söyleyerek “Bunlar, ülkemizdeki barış ve kardeşlik için artık çok açık bir engel oluşturuyorlar. Bitmiş siyasetlerini ayakta tutmak, oylarının erimesine engel olmak için bu halkı birbirine düşürmeye çalışıyorlar. Halka hizmet etmek için gece gündüz çalışan belediye başkanlarımıza iftira atıyorlar. Büyükşehir Belediye Başkanımız Vahap Seçer, yönetimiyle birlikte ranta değil halka ve Mersinli’ye hizmet etmeye başladı ve devam ediyor. Belediyenin gelirlerini birkaç yandaşa değil; vatandaşa aktardığı için de o yandaş çetesi rahatsız oluyor” ifadelerini kullandı.

“TERÖRİSTİ ORTAKLARINA SORSUN”

 Alpay Antmen, MHP’li Olcay Kılavuz’un teröristi kendi ittifaklarının içinde araması gerektiğini ifade ederek “Bu beyefendi PKK’lı arıyorsa gitsin 31 Mart yerel seçimlerinde terörist liderinin mektubunu okutanların orada arasın. Bu beyefendi teröristi belediyede boşuna aramasın; ben adres vereyim; gitsin, terörist başının kardeşi olan aranan bir teröristi devletin kanalı TRT’ye çıkartanların arasında arasın!  Birlikte oldukları Cumhur İttifakının İmralı’ya başvurarak yerel seçimlerde terör örgütü liderinden oy için mektup yazmasını isteyenlerin arasında arasın. Bunlar terörist mi arıyor; gitsinler Habur’da çadır mahkemeleri kuranların çadırlarında arasın! Bu beyefendi teröristi Büyükşehir Belediyemizde değil, gitsin şehitlerimize 'kelle' diyenlerin makam odasına arayıversin. Bu beyefendi terörist arıyorsa; FETÖ’ye her istediklerini verenlerde, PKK hendek kazarken izleyenlerde; valilere 'teröristlere dokunmayın' talimatı veren ve o talimata uyanlarda arasın. Yani gitsin, şu anda ortağı olduğu ve kendilerinin de içinde yer aldığı yapıda arasın” dedi.

ADALET BAKANLIĞI PKK’LILARA TEMİZ KAĞIDI MI VERİYOR?Antmen, İçişleri Bakanı Soylu’nun önce 197 terörist var dediğini, ardından bu sayıyı 557’ye çıkardığını belirterek “Süleyman Soylu, sadece İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde 557 terörist var dedi. Şimdi de sona gelen Cumhur ittifakının MHP’li Mersin Milletvekili de aynı iftirayı Mersin Büyük Şehir Belediyemize atıyor. Halka hizmet etmek için baskılarla ve iftiralarla uğraşan İstanbul Büyük Şehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu bu iftiraları atanlara ‘doktora görünsünler’ demişti. Ben de aynını tavsiye ediyorum. Yani Olcay Kılavuz ve benzer iftiracılara göre Adalet Bakanlığı PKK’lılara temiz sicil kaydı veriyor. Çünkü o kadar çaresiz ve belediyelerimizin halka yaptıkları hizmetten o kadar rahatsızlar ki düşünmeden iftira peşine düşüyor ama günün sonunda kendi iftiralarında boğuluyorlar.” İfadelerini kullandı.

GÖKÇEL: “BU İDDİALARI İSPATLAMAYAN ŞEREFSİZDİR!”

CHP Mersin Milletvekili Cengiz Gökçel, Olcay Kılavuz’un iddialarını ispatlamakla yükümlü olduğunu söyleyerek “Devletin kurumları var. Madem belediyede terörist var, İçişleri Bakanlığı ve Emniyet güçleri izler ve gerekeni yapsın o zaman. Türk Mahkemeleri de konuyla ilgili gereken kararı verir. Böyle bir iftira ile Mersin'deki barış ve kardeşliği bozamayacaklar. Mersin, Türkiye'nin minyatürüdür. Her görüşten her inançtan insan huzur içinde bir arada yaşar. Bu kardeşliği kimsenin bozmasına izin vermeyeceğiz. Buradan şunu söylüyorum; Mersin Büyükşehir Belediyesi'nin PKK'lıları işe aldığını iddia edenler bunu ispatlamazsa şerefsizlerdir" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA