Mersin’in 4 ilçesinde eğitime ara verildi


Mersin’in Mut ve Gülnar ilçelerinin bazı mahallelerinde yoğun kar yağışı nedeniyle eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Silifke’de 5, Erdemli’de ise 11 okulda eğitime 2 gün ara verildi.

 

Tarih : 19 Ocak 2022 Çarşamba 12:32

Mersin’in Gülnar ilçesinde olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verildi. Gülnar Kaymakamlığından yapılan açıklamada, ”Kar yağışı sebebiyle 19 Ocak Çarşamba günü Gülnar ilçemizde (Büyükeceli İlkokulu/Ortaokulu hariç) yüz yüze eğitime 1 gün süreyle ara verilerek uzaktan eğitim yapılmasına karar verilmiştir. Hamile ve engelli kamu personeli idari izinli sayılacaktır” denildi.

MUT’TA 1 OKULDA EĞİTİME ARA VERİLDİ

Mut’ta da yoğun kar yağışı ve tipi yüzünden ulaşım sağlanamayan yayla mahallelerinde bulunan Ere Dağ Pazarı İlk ve Ortaokulu, 1 gün süreyle tatil edildi. Edinilen bilgiye göre, yoğun kar yağışı, sis, tipi ve buzlanma nedeniyle ulaşım sağlanamayan Ere Dağ Pazarı İlk ve Ortaokulu, 1 gün süreyle tatil edildi.

ERDEMLİ’DE 2 GÜN ARA VERİLDİ

Öte yandan Erdemli’de Torosların yüksek kesimlerinde yer alan ve taşımalı eğitim yapılan Karayakup İlkokulu/Ortaokulu, Dağlı İlkokulu/Ortaokulu,  Kösbucağı İlkokulu/Ortaokulu,  Çamlı İlkokulu, Çerçili İlkokulu, Koramşalı İlkokulu, Aslanlı İlkokulu/Ortaokulu, Sarıkaya İlkokulu/Ortaokulu, Sorgun İlkokulu/ Ortaokulu, Güzeloluk İlkokulu/Ortaokulu ve Şehit Ali İhsan Öger İlkokulu/Ortaokullarında yoğun kar yağışı , tipi ve buzlanma sebebiyle iki gün süre ile eğitime ara verilmiştir.

SİLİFKE’DE 5 OKULDA EĞİTİME 2 GÜN ARA VERİLDİ

Silifke ilçesinde de bazı okullarda olumsuz hava koşulları nedeniyle yüz yüze eğitime 2 gün süreyle ara verildi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sezgin yaptığı açıklamada, “Silifke ilçemiz Sarıaydın, Kırobası, Yeğenli, Uzuncaburç ve Ovacık İlk ve Orta Okullarımız 19 ve 20 Ocak 2022 tarihlerinde 2 gün süreyle yoğun kar yağışı ve aşırı soğuk nedeniyle İlçe Hıfzıssıhha Kurulu Kararıyla tatil edilmiştir. Bölgeden gelen lise taşımalı öğrencilerimizde tatile dahildir” dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA