TRANSFER ŞART!


TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Erzincanspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı. İdman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Gürses Kılıç, “Transfer bizim için henüz bitmedi. Play Off hedefi için 3 nokta transfer şart. Forvete mutlaka takviye yapacağız. Başkanımızdan bir sürpriz bekliyoruz. İlerleyen haftalarda alacağımız sonuçlarla Tarsus Halkını mutlu edip Play-Off potasının içerine gireceğiz” dedi.

 

Tarih : 18 Ocak 2022 Salı 15:57

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu, Cumartesi günü deplasmanda oynayacağı Erzincanspor karşılaşmasının hazırlıklarına ara vermeden başladı. Sakatlığı bulunan Muharrem Doğan dışındaki tüm oyuncular antrenman da yer aldı. Isınma hareketlerinin ardından yarım saha da çift kale maçta taktik çalışması yapan takıma teknik patron Gürses Kılıç oyunculara sürekli müdahale de bulunarak yaptıkları hataları oyunculara anlatarak gösterdi. Tarsus İdman Yurdu, yarın yapacağı çalışmanın ardından Perşembe günü sabah saatlerinde karayolu ile maçın oynanacağı Erzincan' a hareket edecek. TFF 2. Lig Beyaz Grup 20. haftasında evinde Karatay Termal 1922 Konyaspor’u ağırlayan Tarsus İdman Yurdu, 80 dakika 10 kişi olmasına rağmen rakibi ile 0-0 berabere kalmıştı.

“İYİ BİR FYTBOL ORTAYA KOYDUK”

Zorlu maç öncesi konuşan Teknik Direktör Gürses Kılıç, “Devre arasında takımdan gönderdiğimiz oyuncular oldu bunların yerine de birkaç tane yeni transfer yaptık. O transferlerimiz hazır olmadıkları için ikinci yarının ilk maçına yetişemediler. Ama buna rağmen 1922 Konyaspor maçında iyi bir futbol ortaya koyduk. Hakemin inanılmaz yanlış bir kararıyla maçın henüz 10. Dakikasında 10 kişi kaldık. Maç içindeki hedeflerimizden birazcık uzaklaşmamıza neden oldu bu hakem hatası. Normalde 11’e 11 devam etmiş olsaydık emin olun maçın skoru farklı olurdu” dedi.

TRANSFER HENÜZ BİTMEDİ

Taraftarlara verdikleri desteklerden dolayı teşekkür eden Kılıç, “Maça gelen taraftarlarımıza teşekkür ediyoruz. Taraftarımıza galibiyet hediye etmek istiyorduk ama 80 dakika 10 kişi oynamak zorunda kaldık. Galibiyeti getirecek gol pozisyonları bulduk fakat yararlanamadık. Transfer bizim için henüz bitmedi. Play Off hedefi için 3 nokta transfer şart. Forvete mutlaka takviye yapacağız. Başkanımızdan bir sürpriz bekliyoruz. İlerleyen haftalarda alacağımız sonuçlarla Tarsus Halkını mutlu edip Play-Off potasının içerine gireceğiz. Yeter ki taraftarımız bize inansın, güvensin ve maçlarda sonuna kadar desteklesin. İkinci yarıdan ümitliyim” ifadelerini kullandı. Ara transfer döneminde Tarsus İdman Yurdu dış transferde  Şanlıurfaspor'dan forvet Özgurcan Özcan,Pendikspor'dan orta saha Uygar Mert Zeybek ve Diyarbakırspor'dan sol bek Gökhan Meral ile sözleşme imzalamıştı.

“ERZİNCAN MAÇIYLA ÇIKIŞA GEÇMEK İSTİYORUZ”

Futbolculardan Artun Akçakın ise, “Çok iyi bir devre arası kampı geçirdik. Gayet verimli oldu bizim için. İlk yarı bizim için çok kötü geçtik. Ancak bunu tersine çevirmek yine bizim elimizde. Aramızdan ayrılanlar arkadaşlarımız oldu. Onların yerine gelen arkadaşlarımız var. Erzincan maçıyla çıkışa geçmek istiyoruz. Hedeflerimiz doğrultusunda tek parolamız 3 puan” dedi.

KIRBIYIK GİDEN FUTBOLCULARA İSYAN ETTİ

Öte yandan Tarsus İdman Yurdu Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, başta Şanlıurtaspor’a giden Sinan Kurumuş olmak üzere devre arasında takımdan ayrılan futbolculara ateş püskürdü. İlk defa yönetici olarak futbol içinde yer aldığını ifade eden Kırbıyık, “Başarısız giden takımda kimse sorumluluğu üzerine almıyordu. Takım gruplaşma ve entrika vardı. Tüm hukuki şartlar futbolcunun isteklerine göre yapıldığı zaman kulüp aciz duruma düşüyor. Futbolcu isterse oynuyor, istemezse oynamıyor. Bu iş ahlakına da sporcu ahlakına da aykırı olan bir durum. Adamların tüm alacaklarını ödememize rağmen istedikleri zaman çekip gidiyorlar. Böyle bu kadar kolay olmamalı bu işler. Oynamayan oyuncular oynayan oyunculara baskı yapıyordu. Takımı bırakıp giden oyuncular adeta enkaz bırakıp öyle gittiler. Toparlaması da bize ve Gürses Hocaya kaldı. Hep dedim yine diyorum; gerekirse yeniden bir kadro kurar, Play-Off’tan bir üst lige çıkarım. Tarsus İdman Yurdu’nun başarısı için elimden geleni yapacağım.

U 16 TAKIMI DOLU DİZGİN BAŞLADI

Öte yandan Tarsus U 16 Ligi'nde yer alan Sarı lacivertliler iki maçta aldığı 6 puanla liderlik koltuğunda oturuyor. İlk hafta karşılaşmasında Tarsusgücü'nü 4-1 mağlup eden genç yetenekler; Yıldırımspor engelini de 9-0 gibi farklı skorla mağlup ederek gelecek adına umut verdiler.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA