Servet Tazegül’de bakım çalışmaları başladı


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Servet Tazegül Spor Salonu’nun bakım ve onarım ve yenileme çalışmaları başladı.

 

Tarih : 15 Ocak 2022 Cumartesi 16:11

Özellikle 17. Akdeniz Oyunlarına ev sahipliği yapmasından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan yatırım ve Tesisleşme hamleleriyle örnek gösterilen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bünyesinde hizmet veren Olimpik standartlardaki tesislerde bakım onarım ve yenileme çalışmaları devam ediyor.

“KISA ZAMANDA ÇALIŞACAK”

İl Müdürlüğü bünyesindeki Servet Tazegül Spor Salonu’nda başlatılan bakım onarım ve yenileme çalışmalarını yerinde inceleyen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, yapılan çalışmalarla alakalı tesis amiri Yılmaz Kılıç’tan bilgi aldı. İl Müdürlüğüne bağlı tesislerde yapılan bakım onarım ve yenileme çalışmalarına hız kesmeden devam ettiklerini belirten Demir, “Akdeniz oyunlarında ilimize kazandırılan Olimpik standartlardaki tesislerimizden birisi olan Servet Tazegül Spor Salonumuzda çalışmalarımıza başladık. En kısa zamanda çalışmaları tamamlayıp tesisimizi sporcu ve vatandaşlarımızın hizmetine tekrar açacağız” dedi.

 

 

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA