Tek hedef 3 puan!


TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, ligin ikinci yarısının ilk maçında Pazar günü deplasmanda oynayacağı Ağrı 1970 Spor maçı hazırlıklarını tamamladı. Kritik maç öncesi değerlendirmelerde bulunan Teknik Direktör Ender Alkan, “Yeni oyuncuların takıma erken alıştıklarını düşünüyorum. Zaten bireysel olarak hepsiyle tek tek konuşuyoruz. Takımdaki hava şu anda çok iyi. İkinci yarıdaki hedefimiz tabi ki her maçı kazanmak. Her üç puana talibiz” dedi.

 

Tarih : 14 Ocak 2022 Cuma 12:50

Necdet TAŞ

TFF 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden temsilcimiz İçel İdman Yurdu, Ağrıspor maçı hazırlıklarını tamamladı. Sezonun ilk yarısını istediği yerde tamamlamayan ve takıma takviyeler yapan İçel İdman Yurdu’ndan teknik direktör Ender Alkan maç öncesi açıklamalarda bulundu. Hedeflerinin Play-Off’a kalmak olduğunun altını çizen Alkan, “İkinci yarıdaki hedefimiz tabi ki her maçı kazanmak. Her üç puana talibiz. Takımımızı da güçlendirdik. Yeni katılan oyuncularımız var ama tam hazır değiller. Bu hafta bazılarına maçta süre vereceğiz. Önümüzdeki haftadan itibaren ise hepsini kullanmaya başlayacağız. Kadro bakımından takımımız güçlendi. İkinci yarı takımımız; iyi oynayan ve skor üreten bir takım oluşturarak bir üst lige çıkmayı hedefliyoruz” ifadelerini kullandı.

“BİZİ ZORLU HAVA KOŞULLARI BEKLİYOR”

Ağrı’da zorlu hava koşullarında maç yapacaklarına dikkat çeken Alkan, “Maçlarda hava şartları önemli. Orada hava soğuk ama bunlar futbolun içinde olan şeyler. Biz bu 3-4 gündür yağmurda çalışıyoruz. Bayağı soğuk havada çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Orada ise hava hem eksi derece hem de kar var. Bu koşullarda oynayacağız. Oyuncularımızın bazıları buna alışkındır. Amacımız hava koşullarına ve saha şartlarına göre doğru ve iyi oyun oynayarak hedeflediğimiz 3 puanı alarak dönmek. Onlar o hava koşullarına daha alışkın olabilir ama biz daha iyi bir takım olduğumuzu düşünüyoruz. Biz bu maçı daha çok istiyoruz. Eksilerimiz olduğu gibi bunlarda bizim artılarımız” şeklinde konuştu.

“AMACIMIZ BİZE DİREKT KATKI VERECEK OYUNCULAR ALMAKTI”

Devre arasında yaptıkları transferlerle takımı güçlendirdiklerini ifade eden Alkan, “Devre arasında takıma 5 takviye yaptık. Tecrübeli isimlerle anlaştık. Amacımız bize direkt katkı verecek oyuncular almaktı. Bunun için genç oyuncular bulmak kolay değil. Hem mali kriteri hem takımlarının kendilerinden beklentileri hem de bonservis ücretleri yüksek oluyor. Bu nedenle bu oyuncuların bize daha fazla katkı vereceğine inanıyorum. Bir de ihtiyacımız olan oyuncuları aldık. Bu anlamda güçlendiğimizi düşünüyorum. Transfer politikamızdaki asıl amaç; bize katkı vererek bizi bir üst lige taşıyacak oyuncuları takıma kazandırmaktı. Bunu da başardığımızı düşünüyorum. Belki 1-2 oyuncu daha takıma katabiliriz” diye konuştu.

“İLK 3 HAFTAYA BÜYÜK ÖNEM VERİYORUZ”

Yeni oyuncuların takıma çabuk alıştıklarını söyleyen Ender Hoca, “Yeni oyuncuların takıma erken alıştıklarını düşünüyorum. Zaten bireysel olarak hepsiyle tek tek konuşuyoruz. Takımdaki hava şu anda çok iyi. Hem kaliteli hem de karakterli bir oyuncu grubumuz var. Ekibimiz de zaten tecrübeli bir ekip. Her konuda oyuncularımıza yardımcı oluyorlar. Kulüp olarak iyi bir kulübüz. Bir aile ortamı var. Bu birlikteliğe uymayan oyuncularla da çalışmamaya çalışıyoruz. Yeni oyuncularımızın tabi ki biraz zamana ihtiyacı var. Hem oyun mantalitemize hem de hava koşullarına alışmaları gerekiyor. Fiziksel olarak da istenilen seviyeye gelmeleri için zamana ihtiyaçları olduğunu ve bir iki hafta içinde fiziksel anlamda daha iyi bir aşama kaydedeceğimizi düşünüyorum. Çok sıkı bir hazırlık dönemi geçirdik. Amacımız iyi yönlerimizi daha geliştirerek eksik yönlerimizi de iyileştirerek yolumuza devam etmek. Kamp dönemimizi Mersin’de geçirmek bizim açımızdan daha iyi oldu. Zorlanmadık. Antalya’da kamp yapan takımlara bakıyoruz; bazıları 3-4 antrenman yapamamış bazıları ise kampı yarıda bırakmak zorunda kalmışlar. Skor bizim için çok önemli bu nedenle ikinci yarının ilk 3-4 maçına çok önem veriyoruz. İnşallah iyi sonuçlar alarak hep beraber başaracağız”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA