Tarsus’ta ‘Sinan Kurumuş’ Depremi!


TFF 2. Lig Beyaz Grup’a mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda Sinan Kurumuş depremi yaşanıyor. Golcü futbolcu sarı lacivertli kulüple sözleşmesini tek taraflı feshedip, Şanlıurfaspor’a imza attı. Sinan Kurumuş’a sert sözlerle yüklenen Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, “Kendimi Ronaldo gören küçük beyinli, takım içini ayartan insanlarla bizim bir işimiz olmaz, tabi ki kimse vaz geçilmez değil. Böyle küçük hesaplar yapacağınıza ben bu takımda kalamam ayağım gitmiyor, halledelim ben gideyim deseydin keşke. Çarparak gittiğin kapı bir gün sana lazım olabilir” dedi.

 

Tarih : 13 Ocak 2022 Perşembe 14:23

Necdet TAŞ

TFF 2. Lig Beyaz Grup’a mücadele eden temsilcimiz Tarsus İdman Yurdu’nda Sinan Kurumuş depremi yaşanıyor. Golcü futbolcu sarı lacivertli kulüple sözleşmesini tek taraflı feshedip, Şanlıurfaspor’a imza attı. Şanlıurfaspor’un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, ”Kulübümüz; geçtiğimiz yılın gol kralı Sinan Kurumuş ile 1,5 yıllık anlaşma sağlamıştır. Şanlıurfaspor camiamıza ve futbolcumuz Sinan Kurumuş’a hayırlı olmasını dileriz’ denildi.

SÖZLEŞMESİNİ TEK TARAFLI FESHETTİ

Sözleşmesini tek taraflar fesheden golcü futbolcu, “Tarsus İdman Yurdu ile olan sözleşmemi fesih bedeli hakkımı kullanarak fesih etmiş bulunmaktayım. Takım arkadaşlarıma, çalıştığım tüm hocalarıma, personelimize ve taraftarımıza çok teşekkür ederim. Bu akşam böyle kısa bir açıklama yaparak sizleri bilgilendirmek istedim. Neden böyle bir yolu seçtiğimi ilerleyen günler sizlere aktaracağım. Sevgiler. Şanlıurfaspor forması giymek için inanılmaz heyecanlıyım ve çok güzel hissediyorum destek mesajlarınız için çok teşekkür ederim laik olmak için her şeyimi yapacağım. Taraftarımızın önüne çıkmayı dört gözle bekliyorum” şeklinde ifadeler kullandı.

KIRBIYIK: “BOŞ KALEYE TOPU ATAMAYAN ADAM”

Sinan Kurumuş’a sert sözlerle yüklenen Kulüp Başkanı Şahin Kırbıyık, “Bazı yanlış kişiler açıklama yapmış. Yazmamam gerekir ama yazayım dedim. Önceki yönetime 200 bin meselesi anlatıyor arkadaş,  ben bunları sorun etmedim. O avukat arkadaşımızın duygusal çıkışıydı böyle bir cezanın olamayacağını Şahin Kırbıyık olarak söz verdim ‘Eşek veya süt’ meselesini kendine benzetme yapıyorsa kendisinin düşüncesidir. Takımın başarısız olmasının sebeplerine bakmak lazım. Yönetimle sorun yapacağına oyununu oynayaydın. Boş kaleye topun atılmamasına bakmak gerek. Takım disiplini olacaksa başkan futbolcuyla irtibat halinde olamaz denildi. Kulübü varken menajeri aracılığıyla ve hatta kedisi bir zat giderek görüşmeler yapmıştır” dedi.

“KİMSEYE AVANTA PARA VERMEM”

Sinan Kurumuş’un gitmeme karşılığı kulübün kasasından 1 milyon 400 bin iyileştirme parası istediğini iddia eden Kırbıyık, açıklamasını şöyle sürdürdü: “O zaman ben gelecek yıla istinaden bu parayı veririm dediğimde ipler iyice koptu ben kimseye avanta para vermem. İpler aslında o zaman kopmuştu. Bütün alacağını almış olan bir insanın ‘Ben buyum’  diyerek fazla para istemesi olmayacak bir iş. Takıma denenmek maksadıyla tabi ki kişiler gelecek. İstediği avanta parayı alacak kusura bakma Sinan kardeşim böyle bir düzeni bulursan ben de oraya geleyim. Kendimi Ronaldo gören küçük beyinli, takım içini ayartan insanlarla bizim bir işimiz olmaz, tabi ki kimse vaz geçilmez değil. Böyle küçük hesaplar yapacağınıza ben bu takımda kalamam ayağım gitmiyor, halledelim ben gideyim deseydin keşke. Çarparak gittiğin kapı bir gün sana lazım olabilir”

SİNAN KURUMUŞ KİMDİR?

Futbol kariyerine amatör olarak 16 Ocak 2006'da doğduğu yerin takımı İnegölspor'da başladı. 18 Eylül 2008'de Fenerbahçe altyapısına transfer oldu.[2] Fenerbahçe'e alışamadı ve oradan MKE Ankaragücü'ne gitti. 16 Ekim 2009'da MKE Ankaragücü altyapısına geçti. 17 Şubat 2012'de kendini profesyonel yapan sözleşmeyi imzaladı. 12 Mayıs 2010 tarihinde henüz 15 yaşındayken A2 takım formasını giydi. Süper Lig'de 5 maçta forma şansı buldu. Profesyonel olarak ilk golünü Spor Toto Kupası'nda Orduspor'a attı. Maçı 2-1 kaybettiler. Kardemir Karabükspor'a 5-1 yenildikleri Spor Toto Kupası maçında da takımının tek golünü attı. 2012-13 sezonunda MKE Ankaragücü'nün 1. Lig'e düşmesiyle bu ligde forma giydi. 12 lig maçında forma giydi ve 1 gol attı, Türkiye Kupası'nda ise 3 maçta 2 gol attı ve 2 asist yaptı. 25 Aralık 2012 tarihinde Beşiktaş’a transfer oldu.

Beşiktaş'ta 26 numaralı formayı tercih eden Sinan, İlhan Mansız'a olan hayranlığı sebebi ile bu formayı seçti. Beşiktaş formasıyla oynadığı ilk maçı 6 Ocak 2013 tarihinde Hazırlık kampı programında oynanan Beşiktaş-Wolfsburg hazırlık karşılaşmasıdır. Maçın 2. yarı oyuna dahil oldu.  2013-2014 sezonu sonuna kadar, Boluspor'a bedelsiz olarak kiralandı ancak fazla forma şansı bulamayan Kurumuş sezonun ikinci yarısında Kahramanmaraşspor' da kiralık olarak forma giydi. 2014-2015 sezonunda Büyükçekmece Tepecikspor'a 1 yıllığına kiralandı. 2015/16 sezonunda Beşiktaş'la yapılan protokol kapsamında Bayrampaşa ile kiralık olarak sözleşme imzaladı. Ardından Boluspor, Kahramanmaraşspor, Tepecikspor ve Bayrampaşa kulüplerinde kiralık olarak forma giydikten sonra 2016’da Pendikspor’a transfer oldu. Ardından Kırklareyispor, Hatayspor ve son olarakta geçtiğimiz sezon Manisa FK takımında forma giyen Sinan Kurumuş daha sonra Çorum son olarak Tarsus İdman Yurdu forması giydi. Devre arasında da Güneydoğu ekibi Şanlıurfaspor’a transfer oldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA