Halim Çavuşoğlu’na güvenoyu


Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında üyelerinden tam destek alan Halim Çavuşoğlu ve ekibi bir hizmet dönemi için güven tazeledi.

 

Tarih : 13 Ocak 2022 Perşembe 13:16

Mersin’de merkez ve ilçelerde esnaf odaları seçimleri aralıksız sürüyor. Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında üyelerinden tam destek alan Halim Çavuşoğlu ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Genel Kurula; Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Ticaret İl Müdürü Hacı Akif Yıldız, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Mersin Kahveciler Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mersin Manavlar Odası Başkanı İzzet Mireş, Mersin Fotoğraf Sanatkarları Odası Başkanı Önder Türkmen, Mersin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy, Mersin Umum Servis Araçları Odası Başkanı Zafer Çekmez, Tarsus Seyyar Sabit Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Tarsus Tenekeciler Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez ile oda üyeleri katılım gösterdi. Gündem maddelerinin sona ermesi sonrası seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Halim Çavuşoğlu ve ekibi üyelerce verilen güven oyu ile bir hizmet dönemi için daha vize aldı. Halim Çavuşoğlu Başkanlığındaki Mersin Giyim Eşyası İmalat ve Satıcıları Esnaf Odasında Şahin Dolaş, Mustafa Taşan, Hanife Körünoğlu, Serkan Elcik, Abdülmanav Erol ve Suzan Buzğan, Ramazan Yıldırım yönetim kurulu olarak, Mustafa Atila, Mehmet Karagöz ve Nurferah Şemşek Denetim kurulu olarak görev aldı.

TARSUS KAHVECİLER ODASI ‘ŞEKERCİ’ İLE DEVAM KARARI ALDI

Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası’nın yapılan olağan genel kurulunda Halil Şekerci ve ekibi, üyelerinin verdiği güven oyu ile bir dönem için daha vize aldı. Tarsus Şehir Kulübünde yapılan genel kurulda konuşan Divan Başkanı ve Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, salgın döneminde kahvehanelerin ve oyun salonlarının en çok kapalı kalıp zarar gördüğünü dikkat çekerek, bu meslek dallarındaki esnafa doğrudan destek ya da faizsiz kredi desteği verilmesi gerektiğini ifade etti. Daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Halil Şekerci ve ekibi üyelerinden aldığı güven oyu ile bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Hali Şekerci Başkanlığındaki Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odasında Ramazan Tiken, Feyzullah Kılbacak, Saffet Aktaş, Niyazi Tunç, Mehmet Ak ve Soner Şahin yönetim kurulu, Şaban Edip Anıtoğlu, İsmail Akyel ve İbrahim Erdoğan denetim kurulu olarak görev aldı.

TARSUS FOTOĞRAFÇILAR ODASI’NDAN TAŞ’A GÜVENOYU

Tarsus Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında üyelerinin tam desteğini alan mevcut başkan Cumali Taş ve ekibi bir hizmet dönemi için daha göreve getirildi. Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Mersin Fotoğrafçılar Odası Başkanı Önder Türkmen, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Tarsus 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus 2 Nolu EKK Başkanı Bektaş Aslan ile oda üyeleri katılım gösterdi. Açılış ve yoklama sonrası oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer; divan heyetine ise Erdoğan Yalçın ve Duran Şen getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşı sonrası Oda Başkanı Cumali Taş tarafından okunan çalışma raporu oy birliğiyle kabul edildi. Ardından okunan hesap ve denetim kurulu raporu ile gelecek dönem çalışma ve tahmini bütçede okunarak oy birliğiyle kabul gördü. Tek liste halinde gidilen seçimlerde üyelerinin tam desteğini alan Cumali Taş ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Cumali Taş Başkanlığındaki Tarsus Fotoğrafçılar Odasında Ramazan Arduç, Abdurrahman Doğan, Savaş Küçüköner, Mehmet Tekin, Mehmet Ağıroğlu ve Tufan Gülşen yönetim kurulu, Murat Mengilli, Müjdat Pırlak ve Sibel Gündüz Denetim kurulu olarak görev aldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA