İngilizceyi oyunla öğreniyorlar


Mersin’de eğitim alanında çalışmalarını sürdüren Oyun Koleji, çocukların keyifli vakit geçirmelerinin yanı sıra aynı zamanda İngilizce eğitime de önem gösteriyor. Oyunlaştırılmış eğitimle çocuklara İngilizce öğreten eğitim kurumu, bu sistemle çocukların İngilizce eğitimini kalıcı hale getiriyor.

 

Tarih : 13 Ocak 2022 Perşembe 12:40

Okulun İngilizce öğretmeni Ege Özküçük, İngilizce eğitiminde çocuklara aktif ve kalıcı bir eğitim sistemi sağladıklarını belirterek, "Çocuklar drama yöntemi ile oynayarak öğreniyorlar. Oyunla İngilizcenin iç içe olduğu bu uygulamayla daha aktif ve kalıcı öğrenmeler gerçekleştirilmektedir. İngilizce oyunlaştırılarak taşıt araçlarının tanıtımı, trafik kurallarının anlatımı ve toplu taşıma kurallarına uyulması gibi konularla İngilizce dramatize edilerek farkındalık kazandırılıyor. Bu uygulama ile birlikte çocuklar öğrendikleri İngilizce kelimeleri unutmuyor" dedi. (iha)

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA