Çiçekçiler Odası’nda nöbet değişimi


Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda yapılan olağan genel kurul toplantısında nöbet değişimi yaşandı. Mevcut başkan Ömer Şahbudak ile Ahmet Özdemir’in listelerinin yarıştığı genel kurulda zafere ulaşan isim Ahmet Özdemir ve ekibi oldu.

 

Tarih : 12 Ocak 2022 Çarşamba 13:34

Mersin Noax Otel yapılan genel kurul toplantısına Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mersin Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Tarsus Seyyar Sabit Tuhafiyeciler ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır, Mersin Umum Servis Araçları Odası Başkanı Zafer Çekmez, Tarsus Tenekeciler Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez ve üyeler katılım gösterdi.

MEVCUT BAŞKAN SEÇİMİ KAYBETTİ

Oy birliğiyle Divan Başkanlığına Tarsus Tenekeciler Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez divan kuruluna ise Nihat Dağdelen ve Doğan Gündüz’ün  getirildiği genel kurul saygı duruşu ve istiklal marşı ile başladı. Ardından Divan Başkanı tarafından okunan gündem maddeleri oy birliğiyle kabul edildi. Geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu ile gelecek dönem tahmini bütçenin de okunarak, yönetim ve denetim kurullarının ibrasıyla birlikte kabul edildiği genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi. Mevcut Başkan Ömer Şahbudak ile Ahmet Özdemir’in listelerinin yarıştığı genel kurulda değişimde karar kılan Mersin Çiçekçi esnafı Ahmet Özdemir ve ekibini işbaşına getirdi. Ahmet Özdemir Başkanlığındaki Mersin Çiçekçiler Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nda Serkan Semen, Orhan Baydar, Abdullah Kaya, Bülent Aydın, Fatma Aydınlandı, Durmuş Torun yönetim kurulu; Filiz Bayır, Şerife Melis Sahillioğulları, Zehra Kurultay denetim kurulu olarak görev aldı.

TARSUS’TA KİLTAŞ’A GÜVEN OYU

Tarsus Madeni Sanatkarlar Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında Kaplan Kiltaş ve ekibi üyelerinin verdiği güven oyu ile bir dönem için daha vize aldı. Tarsus Şoförler Odası toplantı salonunda yapılan genel kurula Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Erdemli Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Başkanı İsmet Erdoğan, Tarsus Seyyar Sabit Tuhafiyeciler Ve Züccaciyeciler Odası Başkanı Hüseyin Özkır,Tarsus Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci Tarsus Fotoğrafçılar Odası Başkanı Cumali Taş, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Mersin Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Tarsus Tenekeciler Odası Başkanı Mustafa Güçyetmez, Mersin Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Sabit Yelkovan, Mersin Kasaplar Odası Başkanı Erdal Pekmez Tarsus Marangozlar Ve Mobilyacılar Odası Başkanı Doğan Kocabaş Tarsus 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus 2 Nolu EKK Başkanı Bektaş Aslan, sivil toplum kuruluş yöneticileri, meclis üyeleri ve oda üyeleri katılım gösterdi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Kaplan Kiltaş ve ekibi üyelerinden aldığı güven oyu ile bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Kaplan Kiltaş Başkanılğındaki Tarsus Madeni Sanatkarlar OdasıHayri Başlı, Nihat Dikici, Alpaslan Kent, Ali Esimek, Ahmet Yücel Temizkan, Ahmet Uğuz, Mustafa Ulusoy, Şefik Genç yönetim kuruluna seçilirken, Denetim Kuruluna ise Selim Tuncer, Yusuf Çopur ve Süleyman Bostan getirildi.

TARSUS BERBERLER ODASI’NDAN ALPER DENİZ’LE YENİDEN

Tarsus’ta berberler ve kuaförler mevcut başkanla yola devam kararı aldı. Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında üyelerinden güven oyu alan Alper Deniz ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Tarsus Belediye Nikah Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus 2. Nolu EKK Başkanı Bektaş Arslan, Tarsus Kunduracılar Odası Başkanı Ersin Deveci, Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci, Tarsus Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Tarsus Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Tarsus Briketçiler Ve Karocular Odası Başkanı Erdal Turgut, Tarsus Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Doğan Kocabaş ile oda üyeleri ve diğer davetliler katılım gösterdi. Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oybirliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, divan üyeliklerine ise Erdoğan Yalçın, Duran Şen, getirildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Alper Deniz ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Alper Deniz Başkanlığındaki Tarsus Berberler ve Kuaförler Odası’nda Ünal Ergen, Ali Akar, Mustafa Kayhan, Hüseyin Tekin, Taner Aran ve Gökhan Tunç yönetim kurulunu oluştururken, Murat Mert, Hayri Aslan ve Demet Sidal Denetim Kuruluna seçilen isimler oldu.

TARSUS’TA FOTOĞRAFÇILARDAN TAŞ’A GÜVENOYU

Tarsus Fotoğrafçılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında üyelerinin tam desteğini alan mevcut başkan Cumali Taş ve ekibi bir hizmet dönemi için daha göreve getirildi. Tarsus Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Tarsus Şoförler Ve Otomobilciler Odası Başkanı Duran Şen, Tarsus Bakkallar Ve Bayiler Odası Başkanı Erdoğan Yalçın, Mersin Fotoğrafçılar Odası Başkanı Önder Türkmen, Kasaplar Odası Başkanı Nail Uçak, Briketçiler Odası Başkanı Erdal Turgut, Lokantacılar Odası Başkanı Ali Tavman, Madeni Sanatkarlar Odası Başkanı Kaplan Kiltaş, Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Tarsus 1 Nolu EKK Başkanı Mahmut Şahin, Tarsus 2 Nolu EKK Başkanı Bektaş Aslan ile oda üyeleri katılım gösterdi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde üyelerinin tam desteğini alan Cumali Taş ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Cumali Taş Başkanlığındaki Tarsus Fotoğrafçılar Odasında Ramazan Arduç, Abdurrahman Doğan, Savaş Küçüköner, Mehmet Tekin, Mehmet Ağıroğlu ve Tufan Gülşen yönetim kurulu, Murat Mengilli, Müjdat Pırlak ve Sibel Gündüz Denetim kurulu olarak görev aldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA