Kır Çiçekleri, diş kontrolünden geçti


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan kız öğrencilerin ağız ve diş kontrolleri yapıldı. Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi’nde görev yapan diş hekimi tarafından yapılan kontrollerin sonucunda ağız ve diş sağlığı konusunda sorun yaşayan öğrencilerin tedavi süreci başlatılacak.

 

Tarih : 12 Ocak 2022 Çarşamba 11:19

Mersin Büyükşehir Belediyesi Başkanı Vahap Seçer’in öncelikli projeler arasında yer verdiği “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan kız öğrencilere yönelik ağız ve diş sağlığı taraması yapıldı. Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi bünyesinde hayata geçirilen “Kır Çiçekleri” projesi kapsamında eğitim alan ve çeşitli spor branşlarında Büyükşehir’in antrenörleri tarafından yetiştirilen kız öğrencilerin eğitim hayatları da sağlığı da Büyükşehir’e emanet. Büyükşehir Belediyesi Engelliler ve Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanlığı’nda görev yapan Diş Hekimi Serhat Işılak’ın yaptığı kontrollerde 48 kız öğrencinin ağız ve diş sağlığı ile ilgili veriler toplandı. Işılak, çocukların gayet sağlıklı dişlere sahip olduğunu belirterek, ağız ve diş sağlığı açısından sorun yaşayan öğrencilerin tedavi sürecinin hızla başlatılacağını ifade etti.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA