Mersin’de esnaf odaları seçimleri sürüyor


Mersin’de esnaf odaları seçimleri tüm hızıyla devam ediyor. Mersin Kahveciler Esnaf Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında Oda Başkanı Nihat Dağdelen ve ekibi üyelerinden güvenoyu alırken, Mersin Kasaplar Odası’nın da mevcut başkanı Erdal Pekmez ve ekibi bir hizmet dönemi için daha vize aldı. Berberler ve Kuaförler Odası da yola mevcut Başkann Doğan Gündüz ile devam etme kararı aldı.

 

Tarih : 11 Ocak 2022 Salı 13:11

Mersin’de esnaf odaları seçimleri tüm hızıyla devam ediyor. Mersin Kahveciler Esnaf Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında Oda Başkanı Nihat Dağdelen ve ekibi üyelerinden güvenoyu alarak bir hizmet dönemi için daha işbaşına getirildi. Mersin 33 Düğün Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin Milletvekili Hacı Özkan, Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Bakkallar Odası Başkanı Eşref Tombak, Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Tarsus Kahveciler Odası Başkanı Halil Şekerci, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Mehmet Reşat Kıvılcım, Mersin Camcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Torun, Mersin Giyim Eşyaları Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci,  Mersin Manavlar Odası Başkanı İzzet Mireş,  Mersin Fotoğraf Sanatkarları Odası  Başkanı Önder Türkmen, Mersin Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy, Mersin Umum Servis Araçları Odası Başkanı Zafer Çekmez,ile oda üyeleri katılım gösterdi.

“KAHVEHANECİLERE FAİZSİZ KREDİ VERİLMELİ”

Açılış ve yoklama ile başlayıp divan heyetinin seçimiyle devam eden genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer getirildi. Genel kurulda gündem dışı söz alan Divan ve Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer esnaf ve sanatkarları ilgilendiren gelişmelerle ilgili bilgi paylaşımında bulundu. Dinçer, salgın döneminde kahvehanelerin ve oyun salonlarının en çok kapalı kalıp zarar gördüğünü dikkat çekerek, bu meslek dallarındaki esnafa doğrudan destek ya da faizsiz kredi desteği verilmesi gerektiğini ifade etti. Saygı duruşu ve istiklal marşımızın okunmasının ardından gündem maddelerinin görüşülmesini  geçildi. Gündemde yer alan geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları okunarak genel kurula sunuldu ve okunan raporlar oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin de okunarak oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Nihat Dağdelen ve ekibi üyelerinden aldığı güven oyu ile  bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Nihat Dağdelen Başkanlığındaki Mersin Kahveciler Odasında İbrahim Demir, Hüseyin Balamut, Ahmet Kaya, Fertena Doksöz, Ramazan Avican, Koç Ali Taşan, Mustafa Fidan ve Kamil Bilece yönetim kuruluna seçilirken, Bülent Ecevit Eğin, Ahmet Aktaş ve Uğur Zengi denetim kuruluna seçilen isimler oldu.

BERBERLER ODASI DOĞAN GÜNDÜZ’LE ‘DEVAM’ DEDİ

Mersin Berberler ve Kuaförler Odası’nın yapılan genel kurulunda üyelerinden tam destek gören Oda Başkanı Doğan Gündüz ve ekibi bir hizmet dönemi için daha vize aldı. Mersin Büyükşehir Belediyesi kongre merkezinde yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Kebapçılar ve Lokantacılar Odası Başkanı Ümit Özkan, Mersin Camcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Torun, Mersin Marangozlar Ve Mobilyacılar Odası Başkanı Bekir Yücesoy, Mersin Kahveciler Esnaf Odası Başkanı Nihat Dağdelen, Mersin Giyim Eşyaları Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Mersin Çiçekçiler Esnaf Ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ömer Şahbudak, siyasi parti temsilcileri ile oda üyeleri katılım gösterdi. Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birliğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer getirildi. Saygı duruşu ve istiklal marşının ardından oda başkanı Doğan Gündüz tarafından geçmiş dönem çalışma ve hesap raporu, genel sekreter tarafından denetim kurulu raporu okundu. Okunan raporlar genel kurul üyelerince oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma ve hesap raporları ile tahmini bütçenin okunup oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde üyelerinden güven oyu alan Başkan Gündüz ve ekibi bir hizmet dönemi için daha iş başına getirildi. Doğan Gündüz Başkanlığındaki Mersin Berberler ve Kuaförler Odasında Abdurrahman Ersan, Aydın Aras, Çetin Banaz, Koçali Kabaklı, Murat Dolaş, Salim Akça, Sevgi Şahin, Bilgin Işıldaklı, Metin Aslan, Yavuz Sarı Yönetim kuruluna; Feray Bulut, Özlem Mavi ve Ramazan Pürçek Denetim kuruluna seçilen isimler oldu.

KASAPLAR ODASI’NDA ERDAL PEKMEZ İLE YENİDEN

Mersin Kasaplar Odası’nın yapılan olağan genel kurul toplantısında güven tazeleyen Oda Başkanı Erdal Pekmez ve ekibi bir hizmet dönemi için daha vize aldı. Mersin Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Konferans Salonunda yapılan genel kurul toplantısına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer, Mersin Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Doğan Gündüz, Mersin Kırtasiyeciler Odası Başkanı Mehmet Reşat Kıvılcım, Mersin Camcılar Esnaf Odası Başkanı Mehmet Torun, Mersin Giyim Eşyaları Odası Başkanı Halim Çavuşoğlu, Tarsus Kahveciler ve Eğlence Yerleri Odası Başkanı Halil Şekerci,  Mersin Manavlar Odası Başkanı İzzet Mireş,  Mersin Kunduracılar Odası Başkanı Fatih Özcan,   Mersin Fotoğraf Sanatkarları Odası  Başkanı Önder Türkmen, Mersin Umum Servis Araçları Odası Başkanı Zafer Çekmez,  ile oda üyeleri katılım gösterdi. Açılış ve yoklama ile başlayan genel kurulda oy birilğiyle Divan Başkanlığına Mersin ESOB Yönetim Kurulu Başkanı Talat Dinçer getirilirken, Doğan Gündüz, Mehmet Reşat Kıvılcım, Mehmet Torun Divan üyeleri olarak yer aldı. Saygı duruşu ile başlayıp istiklal marşımızın okunmasıyla devam eden genel kurulda, geçmiş dönem çalışma, hesap ve denetim kurulu raporları okunarak oylamaya sunuldu ve oy birliğiyle kabul edildi. Gelecek dönem çalışma raporu ile tahmini bütçenin de okunarak genel kurul üyelerince oy birliğiyle kabul edildiği genel kurulda daha sonra seçimlere geçildi. Tek liste halinde gidilen seçimlerde Erdal Pekmez ve ekibi üyelerinin tam desteği ile bir hizmet dönemi için daha vize aldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA