Erdemli Atış poligonu bakıma alınıyor


Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüne bağlı Avrupa’nın en büyük Atıcılık Poligonu olma özelliğine sahip Erdemli Atış Poligonu bakım ve onarım ve yenileme çalışmaları başladı. Konuyla ilgili konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Bu devasa tesiste Türkiye Şampiyonalarının yanı sıra Avrupa ve Dünya kupalarına da ev sahipliği yapılabilecek standartlara getirmek için Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından bakım onarım ve yenileme çalışmaları başlatılmıştır” dedi.

 

Tarih : 11 Ocak 2022 Salı 10:49

Özellikle 17. Akdeniz Oyunlarına ev sahipliği yapmasından dolayı Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından yapılan yatırım ve Tesisleşme hamleleriyle örnek gösterilen Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü, bünyesinde hizmet veren Olimpik standartlardaki tesislerde yapılan çalışmalarla 2024-2028 ve 2032 olimpiyatlarına Sporcu Alt yapısını oluşturulması hedefleniyor. Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, Erdemli Atış Poligonu’nda Spor Hizmetleri Müdürü Osman Yıldızbakan, Erdemli Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Adem Kılıç, Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu MHK başkanı Ertuğrul Toprak, Uluslar arası Atıcılık Hakemi Bedri Özelbir, Kurum atıcılık antrenörü Ferhat Geçim, Tesis amiri Onur Ersoy ve Yüklenici firma temsilcisinin katılımıyla bir toplantı gerçekleştirdi. 17. Akdeniz Oyunları sonrası birçok ulusal ve uluslararası müsabaka ile milli takım kamplarına ev sahipliği yapan Avrupa’nın en büyük Atıcılık Poligonu olma özelliğine sahip olan tesiste yapılan toplantıda, teknik ve mekanik konuların yanı sıra elektrik, elektronik cihazların bakım onarım ve tamiratları konularında karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu.

“BAKIMDAN SONRA ÖNEMLİ PROJELERE İMZA ATACAĞIZ”

Toplantıda konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir, “Gençlik ve Spor Bakanlığımız öncülüğünde geçtiğimiz 2020-2021 yıllarında merkez ve taşra ilçelerimizde bulunan bir çok tesisimizin bakım, onarım ve yenileme çalışmalarını yaptık. 2022 yılında da bakım, onarım ve yenileme çalışmalarımızın yanı sıra tesisleşme konusunda önemli projelere imza atıyoruz. İçinde bulunduğumuz Avrupa’nın en büyüğü dünya da sayılı tesisler arasında yer alan Erdemli Atıcılık Poligonumuz, bugüne kadar sayısız ulusal ve uluslararası organizasyona ev sahipliği yapmıştır. Bu devasa tesiste Türkiye Şampiyonalarının yanı sıra Avrupa ve Dünya kupalarına da ev sahipliği yapılabilecek standartlara getirmek için Gençlik ve Spor Bakanlığımız tarafından bakım onarım ve yenileme çalışmaları başlatılmıştır. Mersinimizin gençliği ve sporu için gece gündüz demeden mesai yapmaya devam ediyoruz” İfadelerini kullandı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA