Şimşek’ten, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü Mesajı


Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Mersin Milletvekili Baki Şimşek, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü dolayısıyla bir mesaj yayımladı.

 

Tarih : 10 Ocak 2022 Pazartesi 11:14

MHP Mersin Milletvekili Şimşek yayımladığı mesajında, “Gazetecilik, fedakarlık ve sorumluluk isteyen, zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Halkımızın doğru bilgilendirilmesini ilke edinmiş, tarafsız ve objektif basın, demokratik ve gelişmiş ülkelerin en önemli güçlerinden biridir. Zor şartlara rağmen ülkemizde ve Mersin’de görevlerini yerine getirmek için emek harcayan gazetecilerin halkı doğru, tarafsız ve sağlıklı bilgilendirme çabaları takdire değerdir. Bu duygu ve düşüncelerle, Mersin’imizin sosyal, kültürel, ekonomik gelişmesi ve kalkınmasını gündeme taşıdıkları konularla büyük katkı sağlayan, yaptıkları görev gereği bir anlamda kamu hizmeti ifa eden değerli basın çalışanlarımızın ‘10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü’nü kutlar, bundan sonraki çalışma hayatlarında başarılar diler, ebediyete intikal eden basın çalışanlarını rahmet ve minnetle anar, tüm basın çalışanlarına sevgi ve saygılarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA