Erdemli’de ’90’lar Türkçe pop konseri’ düzenlendi


Erdemli Belediyesince kültür ve sanat etkinlikleri kapsamında ‘90’lar gibi giy 90’lar gibi hisset’ konseptiyle ‘2021’e veda 90’lar Türkçe pop konseri’ düzenlendi. . Konserde salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler ise sanatçıların performansına tam not verdi. Şarkılara eşlik eden izleyicilerin yüzleri güldü.

 

Tarih : 2 Ocak 2022 Pazar 13:51

Kültür Merkezi Salonunda gerçekleşen müzik dinletisinde 90’lar pop müziği rüzgârı esti. Belediye Kent Orkestrası, 90’lı yılların gönüllerde iz bırakan şarkılarını müzikseverlerle buluşturdu. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği konserde birbirinden güzel 90’lar şarkısı hep bir ağızdan seslendirildi. Seyircinin yoğun ilgi gösterdiği konser, o dönemin gençlerini hem zaman tünelinde bir yolculuğa çıkardı hem de hatıraları yeniden yaşattı. Konserde salonu tıklım tıklım dolduran seyirciler ise sanatçıların performansına tam not verdi. Şarkılara eşlik eden izleyicilerin yüzleri güldü. Erdemli Belediyesinin böyle bir konser düzenlediği için memnun olduğunu ifade eden Bilal Türk, ”Bu akşam 90’lar Türkçe pop konseptiyle yapılan bu konser oldukça eğlenceliydi. Çok güzel vakit geçirdik. Zaten çok sevdiğim bir tarz, çok sevip dinlediğim bir müzik türü diyebilirim. Bu yüzden Erdemli Belediyesine çok teşekkür ediyoruz" dedi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA