Mersin’in en başarılı milletvekili Baki Şimşek


ORC Araştırma Şirketi ‘2021 Yılının Enleri’ konulu anket değerlendirmesini paylaştı. Ankette Mersin’den sadece Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek 46.1 başarı ortalaması ile 9. sırada yer aldı. Mersin’den ankette yer alan tek milletvekili olarak 1. sıraya yerleşen Milletvekili Şimşek; “Yapılan ankette şahsımı, bölgede 1. Türkiye’de en başarılı 10 milletvekili arasında gösteren tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sizlerin sevgisine güvenine layık olmak için gece gündüz çalışacağız” dedi.

 

Tarih : 28 Aralık 2021 Salı 13:10

Yapılan çalışmaya göre; en başarılı büyükşehir belediye başkanları, büyükşehir ilçe belediye başkanları, il belediye başkanları ve milletvekilleri belirlendi. Şirket tarafından yapılan açıklamada anket çalışmasının 2-21 Aralık tarihleri arasında, 100 bin nüfusun üzerindeki tüm büyükşehir ilçelerinde (12 bin 760 kişi) ve 51 il merkezinde (7 bin 426 kişi), toplamda 20 bin 186 kişi ile yüz yüze ve CATI anket yöntemleriyle gerçekleştirildiği belirtildi. Ayrıca araştırmada siyasi partilerin genel başkanları ile genel başkan yardımcılarının dahil edilmediği de ifade edildi. 2021’in en başarılı milletvekillerinin belirlendiği anket çalışmasında Mersin’den Milliyetçi Hareket Partisi Mersin Milletvekili Baki Şimşek 46.1 başarı ortalaması ile 9. sırada yer aldı. CHP İzmir Milletvekili Kamil Okyay Sındır, yüzde 50,3 ile birinci oldu. Sındır’ı yüzde 52,7 ile CHP Grup Başkanvekili ve Manisa Milletvekili Özgür Özel takip ederken, üçüncü sırada AK Parti Grup Başkanvekili Çanakkale Milletvekili Bülent Turan yer aldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA