Okul bahçeleri yenileniyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi ekipleri, yol yenileme çalışmalarının yanında okul bahçelerinde de asfaltlama yapıyor. Ekipler, bu kapsamda merkez Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım İlkokulu içinde sıcak asfalt çalışması yaptı.

 

Tarih : 7 Aralık 2021 Salı 11:43

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi ekipleri, kentin cadde ve bulvarlarında sürdürdüğü asfalt çalışmalarını okul bahçelerine de taşıdı. Çalışmalar kapsamında ekipler, Toroslar ilçesi Sağlık Mahallesi Zübeyde Hanım İlkokulu içinde sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi. 5 kamyon, 1 finişer ve 2 silindirle sürdürülen çalışmalar kısa sürede tamamlanarak, öğrencilerin kullanımına sunuldu. Okul bahçesi içerisinde deforme olan beton kaldırımlar da ekipler tarafından yenilendi. Büyükşehir Belediyesinin öğrencilerin daha iyi şartlarda eğitim alması için okul bahçelerinde yürüttüğü fiziki iyileştirme çalışmalarının, plan ve program dahilinde devam edeceği bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA