Sağlık çalışanları spora yöneliyor


Toros Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ruhsar Uçar, kendilerine kültür sanat spor dallarında desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e nezaket ziyaretinde bulundu. Ziyarette konuşan Uçar, “Umarım Mersin’de kültür, sanat ve spor dallarında başlattığımız bu etkinliklerimizin ülke geneline yayılarak Hastaneler arası şampiyonalar, yarışmalar ve çeşitli sosyal faaliyetler gerçekleştirilir. Tekrar bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir nezdinde tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Tarih : 24 Kasım 2021 Çarşamba 12:33

Uzm. Dr. Ruhsar Uçar, Disiplin birimi sorumlusu Aziz Ulaş, Yazı işleri sorumlusu Sabahattin Keleş, Müdür yardımcısı Ahmet Kızılgül ve Maaş mutemeti Muhsin Güler ile birlikte özellikle spor anlamında kendilerine her türlü desteği sunan Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’ ziyaret ettiler.

UÇAR: “SAĞLIK ÇALIŞANLARININ MOTİVASYONUNU ARTIRMAK İSTİYORUZ”

Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Gençlik Faaliyetleri Şube Müdürü Cafer Bozkurt' un da hazır bulunduğu ziyarette konuşan Toros Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ruhsar Uçar, “Toros Devlet Hastanesi olarak 2 yıllık pandemi döneminde büyük mücadele gösteren biz sağlık çalışanlarının sosyal kültürel ve sportif alanlarda motivasyonlarını sağlamak adına ne yapabiliriz derken kamu kurum ve kuruluşlarıyla görüşmeler gerçekleştirdik. Bu görüşmeler sonucunda bizlere en önemli katkıyı Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü hastanemiz çalışanlarından oluşan kulüplerin kurulmasında ve faaliyet göstermesinde sağ olsunlar bizlere çok yardımcı oldular. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğümüzün de hastanemizde yapılan kültür, sanat ve spor dallarındaki çalışmalarına büyük katkılar sağlamasından dolayı kendilerini ziyaret ederek teşekkür etmek istedik. Umarım Mersin’de kültür, sanat ve spor dallarında başlattığımız bu etkinliklerimizin ülke geneline yayılarak Hastaneler arası şampiyonalar, yarışmalar ve çeşitli sosyal faaliyetler gerçekleştirilir. Tekrar bizlerden desteklerini esirgemeyen Gençlik ve Spor İl Müdürümüz Ökkeş Demir nezdinde tüm çalışanlarına teşekkür ediyoruz.” ifadelerini kullandı.

DEMİR: “ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA HAZIRIZ”

Yapılan bu anlamlı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir ise, “Özellikle pandemi döneminde büyük bir özveriyle çalışan ve yorgun düşen sağlık çalışanlarımız için ne yapabiliriz diye düşünürken, Toros Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ruhsar Uçar bize ulaştı ve hastanelerinde çalışan personellerine yönelik kültür, sanat ve spor alanlarında düzenli bir şekilde faaliyetler yapmak istediklerini hatta kulüp bazında faaliyet göstermek istediklerinden bahsettiler. Bizlerde tüm dünyayı ciddi anlamda olumsuz etkileyen Covid-19 süreciyle mücadele sürecinde bu savaşın baş kahramanları olan doktor, hemşire ve personelleri yani sağlık çalışanlarımız için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazır olduğumuzu belirttik. Çünkü onlar bu süreçte varlarını yoklarını ortaya koyarak tüm dünyaya gösterdiler. Bu işe kayıtsız kalamazdık ve gerekli çalışmaları yaparak hastane personellerinden oluşan şiir kulübü, futbol ekibi, Türk Halk Müziği kulübü, halk oyunları ekibi gibi kulüpleri birlikte hayata geçirdik. Hatta Şiir dinletisine de davet edildik fakat yoğun programımız sebebiyle katılamadık. Ama ilk fırsatta davetinize icabet edeceğiz. Ben tekrar bu nazik ziyaretinizden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Ziyaret Toros Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uzm. Dr. Ruhsar Uçar’ın desteklerinden dolayı Mersin Gençlik ve Spor İl Müdürü Ökkeş Demir’e teşekkür plaketi vermesiyle son buldu.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA