Akdeniz’de metruk binaların yıkımı sürüyor


Akdeniz Belediyesi ekipleri, Kiremithane Mahallesinde uzun süredir kullanılmayan ve harabeye dönen iki katlı metruk binanın yıkımını gerçekleştirdi.

 

Tarih : 18 Kasım 2021 Perşembe 12:42

Mersin’in merkez ilçe Akdeniz Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, halkın can ve mal güvenliğini tehdit eden, görsel kirlilik oluşturan ve kimi zaman da madde bağımlılarının mekanına dönüştüğü için sosyal sorunlara neden olan metruk yapıların yıkımını aralıksız sürdürüyor. Akdeniz ilçe sınırlarında bugüne dek sahiplerince terk edilmiş yüzlerce metruk yapıyı yıkan fen işleri ekipleri, yasal süreci tamamlanan, Kiremithane Mahallesi 4417 Sokakta bulunan, zaman içinde harabeye dönmüş 2 katlı bir binanın yıkımını gerçekleştirdi. Çevre güvenliği alınarak iş makinesi yardımıyla yapılan kontrollü yıkım sonucu ortaya çıkan tonlarca moloz ve inşaat yıkıntı atığı da kamyonlara yüklenerek mahalleden çıkarıldı.

HARABE HALDEKİ YAPILAR, ÇOCUKLAR İÇİN BÜYÜK TEHDİT OLUŞTURUYOR

Yıkıma tanık olan mahalle sakinleri, can ve mal güvenliğini tehdit etmesinin yanında, harabeye dönüşmüş böylesi metruk binaları veya çevresini oyun alanına çeviren küçük çocukları için büyük tehlikeler oluşturduğunu dile getirerek, yıkım çalışması dolayısıyla Akdeniz Belediyesine ve Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerine teşekkür ettiler. Gerek Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerinin sahada yaptığı kontrol ve incelemelerde tespit ettiği, gerekse yapı sahiplerinin başvurusu veya mahalle sakinlerinin şikayeti üzerine, halkın can ve mal güvenliğini tehlikeye sokan metruk yapıların yıkımına kesintisiz devam edileceği bildirildi.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA