Akdeniz’de her mahalleye eşit hizmet sürüyor


Akdeniz Belediyesi, uzak yakın demeden, ihtiyaç duyan mahallelerde asfalt kaplama ve yama, yol açma, kilitli parke taşı ve kaldırım yenileme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

 

Tarih : 17 Kasım 2021 Çarşamba 11:20

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, hazırladığı plan ve program kapsamında, ilçe sınırlarında yer alan mahallerin ihtiyacını duyduğu hizmetleri sunmaya; bir yandan ilçeyi güzelleştirirken, vatandaşların da yaşamını kolaylaştırmaya devam ediyor.  Şevket Sümer ile Hal Mahallesi’ni ayıran 142. Cadde ile 6088 sokak arasında kalan geçişin asfalt serim işini bitiren ekipler, Şevket Sümer Mahallesi 5992-5977-5973 sokaklarda kilit taşı ve kaldırım tamiratı çalışması; Nur Cami etrafındaki 5 sokağın yıpranmış kaldırımlarını sökerek yeniledi. 142. Caddeye bağlı sokakların su geçişini sağlamak için sökülen taşların yerine de asfalt kaplandı.

BELİRLENEN PROGRAM DOĞRULTUSUNDA HİZMETLER SÜRECEK

Mesafe tanımaksızın çalışan fen işleri ekipleri, birkaç gün önce Akdeniz ilçesinin merkeze en uzak yerleşim yeri olan Parmakkurdu Mahallesi’nde gerçekleştirdiği kilitli parke taşı çalışması sayesinde 8 sokakta 3 bin metrekare kilitli parke taşı ile kaplayıp, mahallenin çehresini değiştirdi, vatandaşların da ulaşımını kolaylaştırdı. Evci Mahallesi’nde asfalt kaplama ve yama çalışması yapan ekipler, Özgürlük, Çilek ve Yeşilçimen mahallelerinin birçok sokağında da yine asfalt kaplama ve yama, kaldırım yenileme, yağmur oluğu döşeme çalışmaları gerçekleştirdi. Hazırlanan plan ve program çerçevesinde çalışan, araç, gereç ve ekipman yönünden güçlendirilen Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ ekiplerinin, hizmet ihtiyacı duyan tüm mahallelere yönelik çalışmaları kesintisiz devam edecek.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA