Ellerini bağlayıp 4 gün alıkoydular


Mersin’de borçlu olduğu iddia edilen şahıslar tarafından elleri bağlanıp, 4 gün boyunca darp edilip alıkonulan bir vatandaş, polisin operasyonuyla kurtarıldı. Olaya karışan 8 kişi gözaltına alındı.

 

Tarih : 10 Kasım 2021 Çarşamba 12:07

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, A.Ö. isimli bir şahsın 4 gündür bir iş yerinde zorla tutulduğu bilgisine ulaşan Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Gasp Büro Amirliği ekipleri, kurtarma operasyonu düzenledi. Yapılan başarılı operasyonla elleri bağlı bir şekilde iş yerinde tutulan vatandaş kurtarılırken, olayla ilgili 8 kişi gözaltına alındı. Şahısların iş yerinde ve araçlarında yapılan aramalarda ise 2 pompalı tüfek, 7 kartuş, 1 ruhsatsız tabanca, 8 fişek, 6 gram esrar ile bir miktar para ele geçirildi. Mağdur A.Ö. ifadesinde H.K. ve D.K. isimli şahıslara borcu olduğunu, konuşmak amacıyla bahse konu iş yerine gittiğini, burada H.K.'nın talimatıyla ellerinin bağlandığını, 4 gün boyunca 8 şahsın kendisini zorla iş yerinde tuttuğunu, darp ettiğini, cep telefonunu aldıklarını ve silahla tehdit ettiklerini belirtti. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şahıslardan 2'si ev hapsi alırken, 6 kişi ise adli kontrolle serbest bırakıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA