Öğrencilere ‘Trafik yaya güvenliği’ anlatıldı


Bozyazı İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından, anasınıfı öğrencilerine ve velilere yönelik “Güvenlik Kuralları ve Trafik Yaya Güvenliği” eğitimi düzenlendi.

 

Tarih : 10 Kasım 2021 Çarşamba 11:21

İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Toplum Destekli Polislik Hizmetleri ve Trafik Tescil ve Denetleme Büro Amirliği ekipleri tarafından, Bozyazı Ortaokulunun Anasınıflarında öğrenim gören 35 öğrenci ve 3 öğretmenin katılımı ile “Günlük Hayatımızda Dikkat Edilmesi Gereken Güvenlik Kuralları ve Trafik Yaya Güvenliği” konularında eğitim verildi. Eğitimin ardından görevliler, minik öğrencilere polis yüz maskesi ve balon dağıttı. Bozyazı Anadolu Lisesi bahçesinde ise okul idaresi, öğretmenler ve öğrenci velilerinin katılımıyla yapılan toplantıda ekipler, "Çocukların güvenliği, motosiklette kask kullanımının önemi, dolandırıcılık, sigara ve zararlı madde kullanımı" konularında katılımcıları bilgilendirdi. Katılımcılara "Çocukların güvenliği, zararlı madde kullanımına hayır ve dolandırıcılık" konularında broşür dağıtıldı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA