Başkan Tepe’den 10 Kasım mesajı


Mersin Gazeteciler Cemiyeti Başkanı R. Kaya Tepe, “Kurtuluş Savaşı’nın lideri, Anadolu’nun birleştirici gücü, Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 83. yıl dönümünde saygı ve minnetle anıyoruz” dedi.

 

Tarih : 9 Kasım 2021 Salı 15:40

Mersin Gazeteciler Cemiyeti (MGC) Başkanı Rüstem Kaya Tepe,  10 Kasım Atatürk’ü Anma Günü sebebiyle mesaj yayımladı. 10 Kasım’ı bir yas günü olarak değil, minnet ve vefa günü olarak gördüğünü dile getiren Başkan Tepe, mesajında şu ifadelere yer verdi: “Her 10 Kasım’da “Benim naçiz vücudum elbet bir gün toprak olacaktır fakat Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır” diyen Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü fikirleriyle, kurduğu cumhuriyetle, çizdiği yol ile anmaya devam ediyoruz.  Fikirleri ve azmiyle kurduğu cumhuriyetimizin vazgeçilmez ilkelerine sahip çıkarak, milli bağımsızlık mücadelesi için verilen topyekûn mücadeleye sadık kalarak 10 Kasım’ı bir yas günü olarak değil, bir minnet ve vefa günü olarak görmeye devam edeceğiz. Bir kez daha Ulu Önder Atatürk’ü saygı ve sevgiyle yad ederken bağımsızlık aşkını ve mücadelesini anımsıyor, çizdiği yolda kararlılıkla yürüyen tüm silah arkadaşlarını da onun şahsında minnetle anıyorum.”

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA