Akdeniz’de asfalt ve kaldırım çalışmaları sürüyor


Akdeniz Belediyesi, merkez-kırsal ayırımı yapmadan ilçe sınırlarına dâhil olup ihtiyaç duyan tüm mahallelerin sokaklarında asfalt kaplama ve yama, kaldırım yenileme ve yeni yol açma çalışmalarını sürdürüyor.

 

Tarih : 25 Ekim 2021 Pazartesi 15:53

Akdeniz Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, güçlendirilen araç gereç ve iş makineleri yardımıyla, ilçe sınırlarında yer alan mahallelere ihtiyacını duyduğu hizmetleri ulaştırıp, bir yandan vatandaşların yaşamını kolaylaştırmaya, diğer yandan ilçeyi güzelleştirmeye devam ediyor.  Belirlenen plan ve program dâhilinde; ilçe genelinde yoğun bir asfalt serim çalışması gerçekleştiren fen işleri ekipleri, kent merkezine uzak olan Evci Mahallesi’nde bulunan yollarda asfalt kaplama çalışması yaparak bölgenin çehresini değiştirdi. Fen işleri ekiplerinin diğer bir durağı ise Nacarlı Mahallesi olurken, burada da asfalt serim çalışması yapıldı. yıllardır yaşadıkları yerleşim yerindeki değişimi gören mahalle sakinleri memnuniyetlerini dile getirdi. Çilek Mahallesi’ne de çıkarma yapan fen işleri ekipleri; Güney Ortaokulu ile Şehit Recep Aslan İlkokulu etrafındaki kaldırımlarda da karo kaplama çalışması yaptı. Ekipler ayrıca; belediyeye ait Seyfi Ali Türkoğlu-Şafak Erdur Futbol Tesisi arkasından geçen yol ile bu spor tesisinin yanında bulunan ve Akdeniz Belediyesi tarafından Mersin Gazeteciler Cemiyeti’ne tahsis edilen bina önünden geçen yolu da asfaltla kapladı.

Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





 
  Akdeniz Gazetesi




 
  FLAŞ HABER
 

  BASIN İLAN KURUMU İLANLAR

 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün


  SOSYAL MEDYA
 
 

 


  

 
 
ANASAYFA BİK İLANLAR İLETİŞİM KÜNYE GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz.
akdenizgazetesi.net © Copyright 2019-2024 Tüm hakları saklıdır. İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz.

URA MEDYA